De curand, am primit un telefon de la un barbat care s-a plimbat dupa mine si ne-am tatonat vreo 2 ani, pe vremea cand eu eram virgina...El a fost cu muuuuuuulte femei, are aproape 30 de ani acum. La vremea respectiva (acum 4 ani, eu aveam 19), imi doream sa fiu cu el (d-aia ii si dadeam atentie), numai ca el s-a combinat cu altcineva, spunandu-mi ca sunt prea pustoaica pentru el si ca nu vrea sa isi bata joc de mine. Are o relatie super cu parintii mei...doar ca ne-am certat foarte tare intr-o seara si de 3 ani nu am mai vorbit deloc.
Acum s-a despartit de iubita si m-a sunat dupa 3 ani sa-mi spuna ca isi doreste enorm o familie, un bebe, ca isi plange trecutul...e nefericit, are casa, masini si tot ce ii trebuie, numai iubire nu. M-a rascolit putin, ce-i drept...numai ca eu acum am o relatie...m-am combinat acum 3 ani cu cineva (cunostinta cu el) de oftica, de ciuda...nu stiu...am tinut mult la el, desi nu am avut relatii intime, iar acum ma gandesc cat de mult mi-as fi dorit sa fiu numai cu el toata viata....de ce destinul nu a fost de partea noastra? Ce s-ar intampla acum daca eu i-as da atentie din nou? Culmea e ca a simtit din vocea mea la telefon ca nu sunt pe deplin fericita...mi-a zis ca e sigur de asta, se gandeste sa intervina in relatia mea actuala....DE CE? Sa il cred?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste sfaturi, sunt terminata...m-a rascolit rau de tot si nu am cu cine sa vorbesc!
Contact
Facebook
Twitter
RSS