Astazi am platit impozitul pentru activitatea mea de PFA...la sectorul 4 din Bucuresti.
Aveam un dubiu despre "pozitia din nomenclatorul activitatilor independente" scrisa in Decizia de impunere pe anul 2009 deoarece in decizia de impunere pe anul 2008 aveam o alta "codificare"... "pozitie".
Cu acest dubiu in gand am intrat in camera 9 "Asistenta (juridica) contribuabili", sectorul 4, Bucuresti, C-tin Brancoveanu...
Am intrebat daca codificarea activitatii mele este ok in decizia de impunere pe anul 2009 - o persoana, rasfoind un dosar...mi-a raspuns ca da...
Am intrebat de unde pot sa obtin nomenclatorul activitatilor independente, codificare si impozitare pentru PFA care locuiesc in sectorul 4. Persoana de la asistenta juridica contribuabili a zis ca acesta este un document INTERN al admin fiscale sector 4 si ca nu il pot citi/obtine. Am rugat-o sa-mi faca o copie dupa dosarul in care tocmai s-a uitat....nu are voie zicea ea.
In afara de faptul ca impozitul meu ca PFA in sectorul 4 a crescut cu 20% fata de anul trecut, doresc sa stiu cine a avut initiativa cresterii impozitului PFA, ce consilieri au votat "pentru", si de ce nu avem acces la nomenclatorul secret al activitatilor independente din sectorul 4
Pagina 1 din 1
Nomenclatorul activitatilor independente -PFA Este un document intern, secret?
Scris 17 March 2009 - 11:49 AM
Nomenclatorul activitatilor independente - 2009, precum si normele de venit pentru Ilfov, precum si alte informatii, gasesti pe siteul
http://anaf.mfinante.ro/public/wps/portal/...M0MzEyNTQ!/
--> Informatii Publice- nomenclatorul.
normele de venit se stabilesc pe judete in fiecare an.
probabil ai o abordare mai ,,defectuoasa'' atunci cand vrei sa obtii informatii
daca ai nelamuriri si nu primesti raspuns, fa solicitare scrisa respectivei institutii!
http://anaf.mfinante.ro/public/wps/portal/...M0MzEyNTQ!/
--> Informatii Publice- nomenclatorul.
normele de venit se stabilesc pe judete in fiecare an.
probabil ai o abordare mai ,,defectuoasa'' atunci cand vrei sa obtii informatii
daca ai nelamuriri si nu primesti raspuns, fa solicitare scrisa respectivei institutii!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Unde se trage linia intre ce este legal si ce este ilegal in sistemele MLM? | CavalerulJedi | 3 | 1.456 |
|
Drept, Facultate, FF | MCLJ | 3 | 5.622 |
|
Chestionar:
Cat cere mama /cat ofera tatal?
Subiect delicat: PENSIA ALIMENTARA |
Rose2001ro | 21 | 10.977 |
|
maternitatea-vechime sau nu?
maternitatea-vechime sau nu? |
lukyka | 18 | 11.142 |
|