Personalitatea dvs mitologica

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3855

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecarui semn zodiacal ii corespunde un mit ilustrat de planeta sa guvernatoare. Intelegand acest mit si invatand cum sa traiam dupa principiile sale valoroase, putem duce o viata mai implinita si putem deveni cu adevarat noi insine.

Berbec

Simbolul dvs este caposul Berbec, iar personalitatea mitologica este Marte, zeul razboiului. Dar nu trebuie sa aveti impresia ca trebuie sa va traiit mitul in mod agresiv. In schimb, intelegeti ca, de multe ori, cea mai buna abordare este calea de mijloc, pur si simplu. Puterea dvs rezida in evitarea distragerilor atentiei si in mentinerea concentrarii asupra obiectivului dvs..

Taur

Simbolul dvs. este taurul, iar mitul este carnala Venus. Ambele va leaga corpul si lumea celor cinci simturi de natura. Talentul dvs esential este ca sunteti adanc inradacinat in lumea reala si ii intelegeti placerile pe care le aduce. Dar va dati seama, asemeni taurul sacru al mitului cretan - ca nu totul continua la nesfarsit.

Gemeni

Simbolul dvs. sunt gemenii, iar guvernatorul este Mercur. In mitologie, unul dintre gemeni e divin si celalalt este uman, astfel incat cautarea dvs este aceea de a va gasi jumatate lipsa. Urmati calea lui Mercur: persistati in determinarea dvs. de a va intregi si raspanditi-va cautarea cat mai mult posibil.

Rac

Simbolul dvs este un rac, calauza este Luna. Mitul dvs. are de a face cu Marea Mama, care produce bunatate pentru a-i hrani pe ceilalti. Sunteti creativ, in cel mai larg sens al cuvantului, mai ales ca tindeti constant spre perfectiune, si, uneori, e nevoie sa va folositi scutul de protectie pentru a va proteja slabiciunea interioara. Asemeni mareei guvernate de Luna, si dvs sunteti mereu intr-un du-te-vino. Miscarea este esenta dvs.Leu

Simbolul dvs este leul, regele fiarelor, iar guvernatorul este Soarele. Mitul dvs. este unul regal. Pentru a fi cine sunteti cu adevarat, trebuie sa rivalizati cu Soarele – fiti intotdeauna in centru, oferind caldura si lumina celor care va inconjoara. Nu va veti simti implinit in afara razelor de lumina. Mai degraba, trebuie sa rageti, sa inspirati si sa insuflati respect cu focul vostru interior si prin puterea personalitatii dvs.

Fecioara

Simbolul dumneavoastra este zeita recoltei, iar personalitatea dvs mitologica este Mercur. Mitul dvs. presupune munca grea care atinge succesul tangibil. Pamantul trebuie lucrat, apoi semanat, plantele trebuie ingrijite, recoltate si curatate de gunoaie. Dorinta dvs de a lucra, atentia pentru detalii si bunul simt sunt ceea ce nu va hraneste doar pe dvs, dar si pe ceilalti din jur.

Balanta

Simbolul dvs. este balanta, iar guvernatoarea, zeita Venus. Mitul vietii dvs consta in gasirea echilibrului in tot ceea ce faceti, care, uneori va va impinge de la o extrema la alta. Puteti fi indecis, dar in cele din urma rationamentul dvs este solid. Venus va ajuta sa meditati la argumente, astfel incat dreptatea si judecata dreapta vor fi intotdeauna o parte din ceea ce sunteti.

Scorpion

Simbolul dvs este scorpionul, iar guvernatorii, caci aveti doi, sunt Marte si Pluto. Mitul existentei dvs este unul intens care va inlesneste intelegerea nevoii de transformari profunde pe tot parcursul vietii. Pluto a fost zeul lumii subpamantene, ceea ce inseamna ca trebuie sa mergeti mult mai departe de suprafata lucrurilor pentru a gasi ceea ce este cu adevarat de valoare. Renuntarea la superficialitate este cheia vietii dvs.Sagetator

Simbolul dumneavoastra este un centaur inarmat cu arc si sageti, iar personalitatea mitologica este Jupiter. A va trai mitul cere sa calatoriti atat cu mintea cat si cu corpul. Un vindecator, precum si un aventurier, centaurul era extrem de intelept. Jupiter va ajuta sa va folositi optimismul dvs nativ pentru a intrevedea posibilitatea extinderii in toate lucrurile. La dvs totul tine de latime, nu de profunzime.

Capricorn

Simbolul dvs. este capra, iar personalitatea mitologica e Saturn. Mitul vietii dvs. este tintirea varfului si realizarea ca va trebui sa munciti din greu, sa va auto-disciplinati si sa perseverati pentru a ajunge acolo. Stati pe pragul dintre doua lumi, deci sunteti capabil sa transformati ideile in recompense financiare si in realizari creative. Saturn va ajuta sa intelegeti ca toate lucrurile au nevoie de timp sa se intample.

Varsator

Simbolul dvs este un om ce cara apa, iar conducatorii sunt Saturn si Uranus. Mitul dvs. nu tine de emotii, si din moment ce sunteti ganditor si comunicativ, ii veti ajuta pe altii sa inteleaga cum functioneaza lumea. Uranus va ajuta sa va impingeti limitele si sa ganditi deschis - indiferent de consecinte.

Pesti

Simbolul dvs sunt doi pesti, iar zeul guvernator, Neptun. Mitul dvs. implica o conexiune cu un cosmos mai mare, subliniind importanta de a va lasa purtat de val, mai degraba decat a inota impotriva curentului. Neptun va conecteaza nu doar la adancimile oceanice, dar si la inaltimile ceresti. Lumea care se afla dincolo ar trebui sa scoica dvs!