Usi de garaj rezistente la intemperii!

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriPublicitate
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari886

Voteaza & Distribuie

DescriereUsile de garaj sunt deschiderile cele mai mari si punctele cele mai slabe ale casei dumneavoastra in fata furiei vanturilor. Aproximativ 80% din distrugerile locuintelor provocate de vanturi extreme au ca punct de plecare distrugerea usilor de garaj.


Desi sunt deschiderile cele mai mari ale casei, usile de garaj sunt sustinute doar de sinele de rulare. Materialele din care sunt confectionate usile sunt in general materiale usoare, pentru a putea fi vehiculate de motoare de putere medie-mica, fiind din aceasta cauza putin rezistente la presiuni frontale. In prezenta vanturilor frontale puternice, usile de garaj sunt supuse unei presiuni pozitive in zona centrala, ceea ce produce curbarea ramelor, fortarea ghidajelor si in final, smulgerea rolelor de pe ghidaje. Curentii de aer transversali, provoaca o presiune negativa, respectiv o forta de suctiune, care poate produce curbarea oricarei usi de garaj catre exterior cu aceleasi consecinte nefaste ca si prima varianta.


Daca locuiti intr-o zona in care incidenta vanturilor puternice este mare, va recomandam sa achizitionati un sistem telescopic de rigidizare a usii de garaj, care va asigura pentru usa respectiva punctul de sprijin necesar pentru a rezista fortei vantului. Acest sistem este destul de ieftin, simplu de montat, nu impiedica functionarea usii si nu necesita manevre suplimentare din partea dumneavoastra pentru a-l folosi. Fabricat din duraluminiu (material foarte usor dar foarte rezistent), sistemul telescopic de rigidizare se fixeaza de usa garajului cu ajutorul unor bratari care impiedica ramele sa fie impinse in interior sau smulse in afara. Stalpul telescopic este ancorat rigid in tavanul garajului si se prinde in podea, imediat in spatele usii, astfel ca nu lezeaza cu nimic aspectul usii. Pe http://www.usi-shadeon.ro/ gasiti o gama de usi de garaj care respecta toate normele de calitate dar si de siguranta in exploatare.