Sa vorbim despre inegalabilii ANI DE LICEU !
Scris 25 November 2004 - 05:36 PM
Haideti sa vorbim despre anii de liceu ! Intamplari de tot felul, despre elevi, profesori, excursii, teze, si tot ce va trece prin cap - sau tot ceea ce va aduceti aminte. Orice amintire, gand, idee, e binevenita !
Topicul se adreseaza atat celor care au fost, cat si celor care sunt inca liceeni !
Scris 26 November 2004 - 10:13 AM
Imi aduc aminte cu drag anii de liceu :!: Eu fiind la clasa de informatica, eram intotdeauna previlegiatii, iar noi profitam de acest lucru la maxim.
Eram clasa cu cei mai nebuni elevi(cand spun elevii nebuni o spun pe drept, la materiile care stiam noi ca nu o sa avem treaba era cel mai frumos, am ajuns pana acolo incat profesorii ziceau ca nu mai vin la ora :
Ce sa mai vobesc de absente!!!! Fiecare elev avea cate un avertisment pe semestru :
Cat despre tezele amintite de Conte', la noi in clasa se practica copiatul in grup, ne ajutam(unul tinea caietul, altul citea, iar altul scria.....apoi copiam toti de la cel ce a scris). Ce sa mai vorbim....eram foarte uniti.
Au fost cazuri in care un elev sau doi trebuiau sa plece de la scoala........in situatiile acelea, prefeam sa plecam toti, pentru a scapa de absente.
Frumos se vad acum anii de LICEU, dar ce mai asteptam sa treaca atunci
Scris 28 November 2004 - 10:24 AM
Scris 28 November 2004 - 01:35 PM
... si eu am terminat un liceu de marina ... e foarte adevarat programul ... dar si satisfactiile sunt pe masura ... in citeva cuvinte e greu dar si frumos ....
... bafta
Scris 28 November 2004 - 06:57 PM
Scris 30 November 2004 - 09:53 PM
Scris 01 December 2004 - 01:20 AM
Scris 01 December 2004 - 02:15 AM
Scris 01 December 2004 - 10:50 AM
Citeaza
de acord. in liceu relatiile erau puternice dar dezinteresate, relatii pe care numai varsta ti le poate da. in facultate ai mult mai multe probleme, fiecare are mai multe probleme, de aceea grupuri si grupusoare. si chiar in cadrul grupurilor restranse exista legaturi false. iar "combinatia" bautura+femei+studiu sa-ar putea sa nu fie chiar combinatia perfecta. mari sanse sa nu faci nimic cum trebuie... :winca: .
pacat ca iti dai seama de toate astea dupa ca au trecut ...
Scris 01 December 2004 - 01:06 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Proiectul de Lege a Invatamantului Preuniversitar | Marinel | 0 | 4.637 |
|
|
malu | 0 | 1.551 |
|
|