Ești as în Employer Branding și Product Marketing? Testează-ți cunoștințele

Detalii

CategoriiIT
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMiercuri 30 august 2017
Vizualizari1061

Voteaza & Distribuie

Descriere

Știi de ce unele campanii de recrutare atrag imediat atenția sau cum poți face ca produsele IT nou-lansate să le devanseze pe cele deja existente? Marketerii și specialiștii HR care activează într-o companie IT sunt provocați să dovedească cât de multe cunoștințe de Employer Branding sau de Product Marketing dețin.

În ce constă provocarea? E simplu. Trebuie doar să intre pe www.marketing4it.ro/quiz, să răspundă la câteva întrebări și să afle verdictul: la ce excelează, unde mai au de lucrat și cum își pot consolida cunoștințele.

Totul are loc în cadrul unei campanii de awareness, al cărui scop este să îi facă să își dorească să își aprofundeze cunoștințele. De ce? Explicația vine de la inițiatorii provocării, agenția clujeană Loopaa.

“Oricât de multe cunoștințe ai deține într-un domeniu, piața se schimbă în ritm accelerat. În timp, vei constata că ce știai acum 5 ani nu mai e de actualitate. Prin urmare, este esențial ca marketerii și specialiștii HR să fie mereu la curent cu ultimele trenduri și tehnici, pentru a se putea dezvolta profesional și a crea strategii eficiente, de impact. Prin acest test noi vrem să le reaprindem apetitul pentru auto-dezvoltare”, susțin ei.

Quiz-ul conține un set de trei întrebări punctuale de Employer Branding și trei întrebări de Product Marketing. Fiecare întrebare are o singură variantă de răspuns corectă, însă s-ar putea ca aceasta să nu fie chiar cea mai evidentă.

Testul poate fi accesat pe site-ul www.marketing4it.ro/quiz, durata de completare fiind de doar 5 minute. La final, cei care acceptă provocarea vor afla cum și unde pot să își îmbunătățească cunoștințele de Employer Branding și Product Marketing.

Campania este activă până la finalul lunii septembrie.

Marketing for IT este singura conferință de marketing dedicată companiilor din sectorul IT din România. Organizată ca un eveniment de o zi, este punctul de întâlnire al specialiștilor de marketing și HR ce activează în IT, dar și al antreprenorilor și al managerilor executivi din acest domeniu. A 3-a ediție aduce pe aceeași scenă speakeri importanți de la companii de renume și reprezentanți de la principalele platforme online de recrutări.