De ce are brandul tau nevoie de un website de prezentare?

Detalii

CategoriiIT
Taguricreare site
Ultima actualizareJoi 18 octombrie 2018
Vizualizari1219

Voteaza & Distribuie

Descriere

In acesata perioada in care cele mai multe dintre activitatile noastre se desfasoara in mediul online, a crescut considerabil importanta unui website de prezentare bine intocmit si optimizat, acesta fiind deseori cartea de vizita a brandului pe care il detinem. Deseori, primul contact cu brandul are loc prin intermediul unui website de prezentare, motiv pentru care importanta acestuia este una aparte.

De ce avem nevoie de un website de prezentare bine pus la punct?

Un website bine pus la punct aduce un plus de valoare brandului, clientii devenind mult mai incantati de tot ce poate oferi acesta. Prin intermediul unui acestuia, clientul poate afla detalii relevante despre companie, poate vizualiza eficient toate proiectele ce recomanda brandul ca fiind unul de top si, mai mult decat atat, poate interactiona direct cu membrii echipei, cei mai in masura in a acorda toate informatiile de care clientul are nevoie. Cu ajutorul unui website bine pus la punct, cu o interfata prietenoasa si continut structurat, clientul poate afla toate detaiile de care are nevoie, cu privire la produsele si serviciile de care este interesat.

Cum trebuie sa arate websiteul perfect?

Un astfel de website de prezentare ar trebui sa genereze oportunitati de afaceri, sa faciliteze procesul de vanzare-cumparare de produse si servicii, sa sporeasca notorietatea brandului, sa reduca toate costurile operationale si sa ofere, intotdeauna, solutii la problemele aparute. Pentru ca brandul sa isi indeplineasca toate obiectivele, site-ul detinut trebuie sa ofere tuturor vizitatorilor expeienta pe care si-o doresc. Acestia nu trebuie sa fie pusi in dificultate de o interfata neprietenoasa a site-ului, deoarece un astfel de aspect poate amana sau chiar anula decizia de cumparare a potentialului client ce viziteaza un website de prezentare.

Pentru a fi eficient, un website trebuie sa aiba o interfata intuitiva, sa inspire incredere, sa fie usor de accesat, sa genereze continut de calitate si sa plieze pe nevoile si asteptarile clientului. Elementele de design ce se afla in manualul de brand ar trebui sa se regaseasca si pe site, clientul reusind astfel sa faca o legatura directa intre online si offline. Un website de prezentare bine pus la punct trebuie sa abunde de un continut de calitate, integrat intr-un design prietenos ce ofera functii user-friendly.

Deoarece mai mult de 50% din traficul de pe site-uri este generat prin intremediul dispozitivelor mobile, este mai mult decat necesar ca website-ul de prezentaresa sa fie compatibil pentru tablete si smartphones. De cele mai multe ori, utilizam un smartphone pentru a naviga pe internet, din acest motiv fiind extrem de importante aplicatiile si site-urile compatibile cu dispozitivele mobile.

Cum putem realiza un website perfect?

Un website de prezentare poate fi realizat, cel mai simplu, prin intermediul cunoscutei platforme WordPress. Astfel, se pot crea atat astfel de site-uri de prezentare cat si bloguri sau magazine online. Daca alegi sa creezi un website de prezentare prin intermediul platformei WordPress vei avea parte de urmatoarele avantaje:

  • Usurinta de a personaliza si de a actualiza permanent continutul website-ului;
  • Prin accesarea bazelor de date poti crea pagini dinamice;
  • Site-urile statice pot fi integrate foarte usor pe acesata platforma, prin PHP;
  • Vei avea suportul unei comunitati de dezvoltatori;
  • Administrarea este rapita, stabila si cu adevarat facila.

Apleaza la maestrii in web design

Pentru cele mai bune servicii de copywriting, branding, web design, creare site-uri de prezentare si magazine online, servicii SEO, optimizare SEO, campanii Adwords si promovare Social Media, apelati cu incredere la expertii de la Fortin Agency. Cu o vasta experienta in domeniu, cei de https://fortin.agency sunt dispusi sa puna la bataie toate cunostintele dobandite pentru a oferi cele mai bune servicii.