Poti vreodata sa spui ca ai uitat de o persoana pe care sti ca ai iubit-o din tot sufletul??
Cum pot uita?
Scris 05 April 2006 - 06:57 PM
Poti vreodata sa spui ca ai uitat de o persoana pe care sti ca ai iubit-o din tot sufletul??
Scris 05 April 2006 - 07:16 PM
janinutza, la Apr 5 2006, 07:57 PM, a spus:
Bine ai venit in grupul celor....neintelese.
Scris 05 April 2006 - 08:02 PM
Asta ca peste ani de zile sa nu ai remuscarea ca nu ai luptat. Si daca nu se paote si nu se poate...in timp te vei obisnui cu ideea, chiar daca pana atunci vei avea multe suisuri si coborari...
Incearca sa afli ce anume i-a determinat aceasta decizi. Bafta
Scris 05 April 2006 - 08:25 PM
Scris 05 April 2006 - 08:50 PM
Iar atunci cand un barbat renunta la tine din LASITATE,inseamna ca nu te iubeste cu adevarat....
Mergi mai departe,viata nu incepe si nu se sfarseste o data cu el,tot raul e spre bine....viata e frumoasa,si merita traita oricum!
Scris 06 April 2006 - 03:45 AM
De uitat n-ai sa uiti niciodata. Ai sa plangi, ai sa suferi, ai sa treci peste si dupa un timp(si peste ani) ai sa-ti aduci aminte de clipele frumoase petrecute impreuna. Fii bucuroasa ca s-a intamplat
Scris 06 April 2006 - 10:42 AM
janinutza, la Apr 5 2006, 10:27 PM, a spus:
Curaj si fruntea sus .
Scris 06 April 2006 - 11:00 AM
cel mai trist este atunci cand doi oameni se despart desi se iubesc ... dar relatia pur si simplu nu merge dintr-un motiv sau altul.
uneori iubirea nu e de ajuns.
si dupa cum s-a mai spus.. de uitat nu vei uita niciodata, dar cu timpul durerea nu va mai fi atat de puternica. asta e.
stiu ca in momentul de fata nu te ajuta probabil cu nimic, dar sa stii ca nu esti singura care a trecut prin asa ceva.
Scris 06 April 2006 - 11:11 AM
andruta1985, la Apr 5 2006, 09:50 PM, a spus:
Iar atunci cand un barbat renunta la tine din LASITATE,inseamna ca nu te iubeste cu adevarat....
Perfecta dreptate!
Nu te iubea cu adevarat!
Poate a vrut sa iti mai aline durerea spunand sau lasand sa crezi asta.
Plangi,analizeaza toata relatia la rece,trage concluziile de rigoare, linge-ti ranile si treci mai departe!
De uitat nu il vei uita usor, asta depinde si de urmatorul! De el depinde asta!
Iar ca sfat, nu incerca sa reinnozi ata daca nu te consideri vinovata
Aceasta postare a fost editata de kosfunny: 06 April 2006 - 11:12 AM
Scris 11 April 2006 - 09:15 AM
Nu,niciodata nu o pot uita,dar nici viatza in loc nu mi-o pot tzine...."viatza merge mai departe,indiferent de situatie"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Aveti un prieten/a homosexual; cum procedam? | -------------- | 64 | 16.079 |
|
Automutilarea
unii oameni mai fac si asta |
vaca_cu_cabina | 22 | 4.348 |
|
Jurnalul pesimistului