Poli Olympics

Detalii

CategoriiEducatie, Sport
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMarti 15 mai 2018
Vizualizari1177

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ești student la Politehnică? Practici vreun sport, ești pasionat sau pur și simplu îți place să faci mișcare? Dacă DA, atunci înscrie-te în echipa facultății tale și participă, împreună cu alți colegi, la Poli Olympics!

Când? 19-20 mai Unde? Sala de sport a Universității Politehnica București.

Poli Olympics, proiect realizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare în parteneriat cu Rectoratul Universității, se va desfășura în weekend-ul 19-20 mai și urmărește să reunească studenții tuturor facultăților Universității Politehnica din București.

Acest eveniment este dedicat în totalitate sportului și constă în zece competiții:

  • Fotbal - cele 16 echipe vor fi distribuite în 4 grupe, se vor juca 2 reprize a câte 10 minute, iar formula de joc va fi 5+1.
  • Tenis de câmp - cele 16 echipe vor fi distribuite în 4 grupe, se vor juca meciuri eliminatorii, după o piramidă stabilită, iar echipa va fi alcătuită dintr-un băiat și o fată.
  • Tenis de masă - cele 16 echipe vor fi distribuite în 4 grupe, se vor juca meciuri eliminatorii, după o piramidă stabilită, iar echipa va fi alcătuită dintr-un băiat și o fată.
  • Baschet 5V5 - se vor juca meciurile din cele 4 grupe, apoi meciurile eliminatorii. Echipa va trebui să aibă minim 2 fete.
  • Volei - o echipă va fi alcătuită din 3 băieți și 3 fete, se vor juca întâi meciurile din grupe, apoi cele eliminatorii
  • Cross se va alerga în două tranșe, fete și băieți, fiecare echipă va avea câte 4 participanți
  • Alergat ștafetă - primele vor pleca fetele, urmând să dea ștafeta unei ture de băieți, apoi încă unei ture de fete și unei ultime serii de băieți
  • Dans pe perechi - vor participa un băiat și o fată din fiecare echipă, aceștia prezentând un dans pregătit
  • Dance battle - va participa un singur membru al echipei, iar momentul va fi improvizat
  • Șah - competiție piramidă cu câte 2 participanți de la fiecare echipă.

1. Ce criterii trebuie să îndeplinesc pentru a participa?

Participanții trebuie să fie obligatoriu studenți la o facultate din Universitatea Politehnica din București.

2. Care este componența unei echipe?
Fiecare dintre cele 15 facultăți ale Universității va participa cu o echipă, iar toți cei 20 de membri trebuie să fie studenți la aceeași facultate. O echipă va fi din partea rectoratului.

3. Cine selectează membrii fiecărei echipe?
Facultățile își vor forma în mod independent echipa de 20 de participanți, respectând structura privind raportul fete/băieți/cadru didactic. În cazul în care cadrul didactic este de sex feminin atunci echipa va avea 12 băieți/ 7 fete și cadrul didactic, iar în cazul în care este de sex masculin vor fi 11 băieți/ 8 fete și un cadru didactic.

4. Cum se calculează scorul?
Fiecare întrecere va avea un punctaj specific, acordat atât pentru performanță, cât și pentru participare. La final, echipa facultății cu cel mai mare număr de puncte acumulate va fi desemnată câștigătoare. De asemenea, punctajele vor putea fi urmărite live, pe site-ul competiției.

5. Cine câștigă Poli Olympics?
În cadrul fiecărei competiții vor fi acordate premiile 1, 2 și 3. La final, se vor premia echipele facultăților cu cele mai multe puncte la general, locul 1, 2 și 3.

http://olympics.lsacbucuresti.ro/inscrieri