Bucura-te de Bucovina de la Vila Iulia

Detalii

CategoriiTurism
TaguriBucovina, cazare, pensiune, Vatra Dornei
Ultima actualizareLuni 15 mai 2017
Vizualizari975

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bucovina va asteapta sa va bucurati de frumusetea ei, iar noi, cei de la Vila Iulia, va vom oferi cu mare drag cazare la pensiune in Vatra Dornei.

Sunt asa de multe atractii in Bucovina, incat nu obosim sa le laudam si nu epuizam niciodata enumerarea acestora. Ce trebuie spus de la inceput este ca Bucovina cea bine-cuvantata ne ofera tuturor si in orice anotimp un punct de atractie, iar statiunea Vatra Dorneisupra-numita si Perla Bucovinei este cel mai bun punct de plecare pentru toate acestea.

Bucovina si Vila Iulia din Vatra Dornei va asteapta pentru un concediu de vis

Vara, daca ne dorim o vacanta activa, putem face drumetii,putem pescui sau putem sa ne aventuram intr-o plimbare cu pluta pe raul Bistrita. La loc de cinste sunt vizitele la extraordinarele manastiri din Bucovina: Humor, Voronet, Moldovita, Sucevita si Putna. Peisajele si formele de relief deosebite ne ofera ocazia pentru competitii de ciclism montan, de primavara pana toamna. Cei amatori de sporturi extreme, se pot bucura de zoborul cu parapanta in masivul Suhard sau de o competitie de river-rafting. La baza Partiei Parc, ne putem bucura de oferta centrului de echitatie. Plimbarile cu tele-scaunul ne ofera privelisti uimitoare de la 1300 m altitudine.

Iarna, Bucovina cea frumoasa ne ofera locuri amenajate pentru practicarea sporturilor de iarna, pante de schi de dificultate medie si chiar o partie de schi fond, precum si lifturi pentru schiori. In Vatra Dornei exista si un patinoar si o partie pentru sanii. Diverse alte rute turistice si trasee montane ne poarta spre varful Giumalau si in Muntii Suhardului sau Muntii Calimani.

In tot cursul anului, resursele naturale de ape minerale sunt o atractie generala spre Vatra Dornei. Orasul se bucura sa gazduiasca doua muzee de mare valoare: Muzeul Etnografic al Bucovinei si Muzeul Vanatorii si al Stiintelor Naturale. O atractie deosebita se afla in parcul din centrul statiunii Vatra Dornei: veveritele obisnuite cu prezenta oamenilor si a copiilor accepta nucile din mana acestora si ofera un spectacol amuzant.

La aceasta oferta impresionanta de turism, ospitalitatea Vilei Iulia este pe masura, deoarece consideram ca turistii trebuie sa se bucure de confort si relaxare indiferent de varsta. Pentru a beneficia de cazare la pensiune in Vatra Dornei puteti ajunge la noi fie cu masina pe E85, fie cu trenul si chiar cu avionul, aeroportul aflandu-se la Suceava la 120 km.

Oferta de cazareîmbină în mod fericit clasicul cu modernul, in camere de 2 locuri sau garsoniere, dotate conform standardelor de 3 stele. Cat despre gastronomia bucovineana, va asteptam in restaurantul nostru cu 60 de locuri unde veti fi tratati ca oaspeti de seama. Vila Iulia dispune si de o terasa de 56 de locuri, perfect utilata pentru a lua masa in aer liber. Copiii se pot bucura de un loc de joaca, iar adultii se pot delecta cu un gratar amplasat pe terasa.

Atunci cand te afli in Bucovina, dar mai ales esti oaspete al Vilei Iulia din Vatra Dornei te vei bucura cu siguranta si de calitatea produselor lactate specifice zonei, precum si de fructele si legumele ecologice pe care le folosim pentru pregatirea meniurilor noastre.

https://www.vilaiulia.com/galerie.php