Smida Jazz Festival

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijazz, Judetul Cluj, Muzica, Romania
Ultima actualizareLuni 3 iulie 2017
Vizualizari1171

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment internațional open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

În acest cadru natural feeric, în timpul zilei se vor desfășura felurite activități în aer liber, iar odată cu venirea serii vom explora sunetele jazzistice emise de 9 trupe, atât din România, cât și din străinătate, câte 3 pe zi, timp de 3 zile. Programul muzical al acestei ediții este alcătuit din GoGo Penguin - Marea Britanie (pentru prima oară în România), Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz - Norvegia, Tingvall Trio - Germania, Eric Vloeimans’ Gatecrash - Olanda (pentru prima oară în România), The Kandinsky Effect - Franța (pentru prima oară în România), Sickpicnic - Ungaria, Iordache, JazzyBIT și Trompetre - România.

Pe perimetrul festivalului, vor fi amenajate un food court și baruri, iar alături se vor afla camping-ul și parcarea. În afară de camping, există alternativa de cazare la una dintre pensiunile din zonă.

Serile de vară cu adieri de jazz live printre crestele Apusenilor nu sunt departe, așa că luați-vă acum abonament la prețul de 99 de lei (3 day festival pass), valabil între 3 aprilie și 20 august 2017. Prețul final, valabil între 21 și 25 august, va fi de 119 lei, iar biletele pentru o zi (day 1/2/3 ticket) costă 45 de lei. Totodată, pot fi cumpărate abonamente la camping (3 day camping pass), al căror preț este de 35 de lei. Copiii cu vârste până-n 14 ani și persoanele cu handicap (împreună cu un însoțitor) beneficiază de intrare liberă, atât la festival, cât și în camping, pe baza documentelor justificative.

Abonamentele pot fi cumpărate atât on-line:
Eventbook
Biletmaster
Eventim
Cât și off-line: Humanitas, Cărturești, Orange și Vodafone - la nivel național, casieria cinematografului Florin Piersic, agenția Teatrală și filiala Wens Travel filiala de pe Eroilor - Cluj Napoca.