Afla de ce un termosemineu reprezinta combinatia perfecta intre o centrala si un semineu clasic

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSemineu
Ultima actualizareMarti 9 octombrie 2018
Vizualizari1564

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un sistem de incalzire trebuie sa fie solutia ideala, atat pentru casa, dar si pentru membrii familiei. Pentru avea parte de cheltuieli lunare cat mai reduse, indicat ar fi sa optati pentru un termosemineu modern si performant.

De peste un deceniu, pe piata exista o multime de sisteme de incalzire eficiente, asa cum sunt sobele economice, focarele si semineele.

Pentru reducerea costurilor, cea mai buna solutie este instalarea unui termosemineu, acesta fiind plasat de catre experti in topul sistemelor de incalzire pe lemne.

Alegeti in functie de preferinte

Nu sunteti hotarat daca sa alegeti un semineu sau o centrala? Expertii va ofera solutia perfecta. Termosemineul este o combinatie intre o centrala si un semineu clasic.

Din gama variata de termoseminee comercializate in Romania, aveti posibilitatea de a-l gasi cel pe placul dumneavoastra. Iata cateva dintre modele:

  • Focar C100 hidro;
  • Focar C80 hidro;
  • Focar VOLCANO WH 12;
  • Focar VARIA 1VH H2O XXl;
  • Focar VARIA AH H20.

Orice sistem de incalzire, fie ca este vorba despre un semineu, o soba sau un termosemineu, trebuie instalat si intretinut de catre o echipa specializata.

Modelele variate si abilitatea de a incalzi eficient incaperile le face sa fie atat de populare. In acelasi timp, fie ca sunt montate in dormitor, camera de zi sau alte incaperi, ele ajuta la crearea unei ambiante placute si confortabile.

Cum facem alegerea cea mai inspirata?

Dimensiunile incaperii in care urmeaza sa fie instalat termosemineul nu constituie o problema nici pentru echipa si nici pentru producatori. Totusi, acesta trebuie ales corect, in functie de suprafata incaperii. Impreuna cu o echipa de specialisti, puteti lua cea mai buna decizie. Ei vor fi acolo pentru dumneavoastra, dornici de a va raspunde la orice intrebare si nelamurire.

Probabil va intrebati care este eficienta unui astfel de sistem de incalzire. Expertii aproximeaza faptul ca un termosemineu are o eficienta de peste 80% sau chiar de pana la 90%, in anumite cazuri.

Pentru ca este foarte important ca acestea sa ofere rezistenta si durabilitatea pe termen lung, sunt izolate la interior, dar si la exterior. Au dubla combustie si ardere curata si serpentina de racire si geam dublu, pentru a asigura siguranta casei si a familiei.

Sunt construite din otel masiv, care mareste durata de viata a unui termosemineu. Sunt placate, la interior, cu samota acumulatoare masiva, material termoizolator ce permite cresterea temperaturii la interior, la peste 600 de grade.

Acestea sunt versatile si pot fi instalate aproape in orice incapere: casa, apartament sau alte tipuri de locuinte, un avantaj foarte mare fiind faptul ca au autonomie de peste 7-9 ore.

Calitatea este prioritara si pentru producatori, nu doar pentru clienti. Astfel, Seminee-Expert.ro va ofera o garantie de 5 ani. Pentru orice problema sau defectiune aparuta ulterior, acestia va vor acorda consultanta si suportul necesar, remediind problema in scurt timp.

Cine sunt specialistii in sisteme de incalzire?

Seminee-Expert.ro aduce in fiecare casa si in orice tip de incapere sistemul de incalzire potrivit.Pentru oferta completa, vizitati showroom-ul magazinului din Bucuresti. Acestia se afla pe strada Tomanei, nr. 27, in Sectorul 2. Pentru mai multe detalii apelati numerele: 0721280587, 0784292820 sau 0744207437. De asemenea, si adresa de e-mail va sta la dispozitie: office@seminee-expert.ro.

Nu ezitati sa va convingeti de aspectele inovative, unice si sigure ale unui termosemineu, accesand aici.