Sari la conținut
Forum Roportal
InfoCons

InfoCons: Sarea In Exces Afecteaza Sanatatea

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sper sa nu fie considerat un off-topic postul meu si sper sa postez in categoria in care se inscrie acest articol.

Pentru a putea funcţiona normal, organismul uman necesită un aport constant de energie, aport care se realizează prin intermediul principiilor alimentare.

Fiind vorba de un organism homeoterm, adică lipsit de capacitatea de depozitare a căldurii şi de posibilitatea de transformare a altei forme de energie exterioară, sursa unică şi indispensabilă a supravieţuirii omului rămane energia obţinută prin desfacerea legăturilor chimice din structura alimentelor.

Starea de sănătate a fiecărui individ, evaluată adesea prin ceea ce se numeste un status nutriţional optim derivă din echilibrul obţinut intre necesarul şi aportul nutriţional. Existenţa unui stări de nutriţie optime promovează creşterea şi dezvoltarea organismului, menţine starea de sănătate, permite desfăşurarea activităţii zilnice şi participă la protecţia organismului faţă de diverse agresiuni sau boli.

Sarea (clorura de sodiu) este cea mai banală şi indispensabilă prezenţă din farfuria noastră. Sarea se extrage din depozite subterane (formate din fostele mări), din mare (apa mării are 3% sare) sau din lacuri sărate.


Mai multe detalii pe http://protectia-consumatorilor.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=289:sarea-in-exces-afecteaza-sanatatea&catid=42:evenimente&Itemid=155

De asemenea puteti gasi informatii si pe celelalte site-uri ale noastre:

www.o9atitudine.ro

www.anpcppsr.ro
sanatate.o9atitudine.ro


Topicul acesta nu este o reclama, sper sa va vina in ajutor.

A.N.P.C.P.P.S. Romania - o9atitudine ! InfoCons vine in ajutorul si in sprijinul consumatorilor. Este unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori si pune la dispozitia consumatorilor din Romania, cele mai recente informatii existente la nivel european, prin intermediul comunicatelor de presa date de catre Comisia Europeana.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×