Sari la conținut
Forum Roportal
VictorN

Ingerii ne escorteaza pana in Cer numai daca vrem sa mergem?

Postări Recomandate

Am 25 de ani, nu am voie sa folosesc "papa"?! :spiteful:

 

Amuzant nu este cuvantul "papa" ideea ca dracul te papa m-a facut sa rad!!!!

Parca n-are altceva de facut dracul decat sa te pape!!!! Maninca usturoi mult, poate scapi ... teafar!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si cine imi garanteaza ca 'Cartea tibetana a mortilor' nu e doar o alta manipulare.....am citit atatea carti despre proiectii in astral si despre viata dupa moarte....si toate nu erau decat o mare manipulare.....poate un sambure de adevar aveau.....doar atat.....:spiteful:

 

 

si la ce ingeri va referiti voi? eu am auzit doar de ingerul negru pe care incepi sa il vezi cu ceva timp inainte sa mori...si care iti taie legatura intre suflet si corp ....si cam atat....:lol: de acolo stie cineva ce se mai intampla mai departe? :)

Editat de andi_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De acord cu toi, orice carte poate fi instrument perfect de propaganda pentru mase. Doar de asta sunt tiparite in masa, cu autor distant, ascuns sau fals.

 

Daca te uiti la ingerii cu coasa sau arme sau lumina, si le iei aripile ce vezi? Asasini, criminali, profeti. Adica aripile sunt justificarea propagandei spirituale. "Daca are aripioare, vine de la doamne-doamne, si se jura cu nu fura, dar l-am prins cu mortu-n gura"

 

Insasi faptul ca nu exista oameni cu aripi, dovedeste ce propaganda masiva e crestinismul si alte inaripeli si spiridualitati. Adica dualitati spirituale, create de spiridusi dusi cu luleaua.

 

Daca e asa bine dupa moarte, de ce nu exista si in lumea cotidiana portile de lumina, temple cu ingeri, poarta raiului, lupte impotriva demonilor, cruciadele sfintilor, vindecari miraculoase, fantome si excursii in lumea de dincolo la rudele "plecate"?

 

Nu exista ingeri in lumea asta, prin urmare ei nu exista in lumea asta. Cum ar putea aparea selectiv doar dupa ce mori, cand prind si ei curaj, sau dupa cum bate vantul astral?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×