Sari la conținut
Forum Roportal
Anonymus Kline

Mezeluri cu chimicale cancerigene

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salamul de Sibiu, exportat oficial pe piața din SUA    Salamul de Sibiu Agricola IGP

De la începutul acestei săptămâni, România este prezentă în Statele Unite ale Americii cu un produs ”vedetă”!!!

*Pentru ca noi nu mancam mezeluri, nu ma opresc la acel departament/raion sa vad noutatile, dar la urmatoarea vizita ma uit in jur daca deja a ajuns si in Arizona marfa.  Distanta rutiera de la New York la Phoenix, drumul solo in cabina este de 7 - 8 zile cu TIR iar cu 2 soferi este legal doar cate 11 ore de condus /zi + 10 ore de dormit de fiecare sofer.    

Au fost cu vreo 20 de ani in urma si conserve de Pateu de Ficat si de carnuri preparate local dar si importate ca si Branza de Burduf si altele dar au disparut ca erau probleme cu vechimea produselor.  Acum nici magazine nu mai sint, exclusiv romanesti, doar in fiecare alte nationalitati se vor gasi ceva din din Romania.   

Canadienii au inceput sa scoata si marfurile Maghiare din magazinele Americane, nici boia nu mai vine de acolo, noi mergem dupa Paprika in Europa.  Nici Cascaval nu mai vine din Ungaria doar din Bulgaria.  Eu doar pana la Zurich merg dupa Boia ca nu contez pe nimeni sa-mi aduca ceva, ca primesc altceva.   Eu cer pe cel mai renumit si aromatic si primesc de Clasa 3-a marfa, ca si aia-i boiao .. platesc generos si nu fortez cantitate mare, cunosc legile.    

https://www.fanatik.ro/produsul-romanesc-care-i-a-uimit-pe-americani-a-ajuns-in-rafturile-magazinelor-de-peste-ocean-si-e-la-mare-cautare-20651553

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

John Greim/LightRocket via Getty Image

A Food Market Founded in 1217 Is Still the Best in the World

Barcelona’s oldest market is still top of mind for travelers who live to eat. It remains, in every sense of the word, dazzling.

msn.com                

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×