E-Camere.ro ne ajuta sa alegem camera de supraveghere potrivita

E-Camere.ro ne ajuta sa alegem camera de supraveghere potrivita

Detalii

CategoriiIT
Taguricamere de supraveghere, sisteme de supraveghere video
Ultima actualizareVineri 14 aprilie 2017
Vizualizari791

Voteaza & Distribuie

Descriere

Preocuparea pentru siguranta si protectia locuintei sau a spatiului in care ne desfasuram activitatea profesionala este printre prioritatile fiecaruia dintre noi, iar instalarea unui sistem clasic antiefractie nu este suficienta, in aceasta situatie existenta unei camere video fiind mai mult decat benefica. Camera de supraveghere potrivita are in primul rand functia de a reduce intentiile si tentativele de furt, iar in cazul unui furt, imaginile suprinse pe camera de supraveghere sunt de ajutor in identificarea raufacatorilor.

In momentul in care v-ati decis sa luati masurile de protectie necesare sigurantei proprietatilor detinute, trebuie sa incepeti o cercetare amanuntita: ce tip de camera video se potriveste spatiului exterior, ce specificatii tehnice prezinta o camera de supraveghere performanta si de unde ne putem achizitiona astfel de produse.

Ce ne recomanda specialistii atunci cand alegem camera de supraveghere?

  • Analog sau digital?
Sistemele de supraveghere analog sunt sistemele vechi de supraveghere folosite, mai exact primele variante de camere video profesionale de supraveghere.

In zilele noastre, optiunile digitale sunt nenumarate si in mod cert, recomandate si preferate in favoarea celor de tip analog.

Prin urmare, E-Camere.ro va pune la dispozitie o gama larga de camere de supraveghere HD sau full HD, cu preturi accesibilie pentru orice buzunar.
  • HD sau full HD?
Modelele prezentate in cadrul magazinului online E-Camere.ro sunt potrivite atunci cand alegeti camera de supraveghere pentru locuinta sau sediul firmei. Acest tip de camere video de supraveghere HD si FULL HD inregistreaza imagini de calitate si pot ajuta cu adevarat la identificarea hotilor, in cazul unei infractiuni.

Ca detalii tehnice, camerele video de supraveghere full HD si HD se potrivesc oricarui DVR si sunt o alegere potrivita pentru supravegherea exterioara: acestea prezinta functii precum posibilitatea de ZOOM, transmisia fara intreruperi Totodata, sunt rezistente si nu sunt afectate de conditiile meteo (ploaie, ninsoare, soare puternic etc) si alti factori precum praful.
  • Alte detalii importante
Atunci cand achizitionam o camera de supraveghere, este preferabil sa optam pentru un model cu infrarosu si senzori de imagine sensibili la lumina, adica un model de camera video supraveghere care are functie de filmare DAY&NIGHT.

E-Camere.ro – Camere si sisteme de supraveghere performante

Alegerea si montarea sistemelor de supraveghere implica selectarea si colaborarea cu o companie specializata, care ofera servicii sigure si profesioniste. Compania Polites este printrele primele companii de gen din Romania, este autorizata si licentiata de IGPR (Institutul General al Politiei Romane). Sistemele de supraveghere si toate produsele si serviciile relevante sunt prezentate online, pe website-ul www.e-camere.ro

Pe langa experienta si profesionalismul cu care compania isi exercita activitatea, toate produsele pe care le achizitionati au garantie (2 ani) si mentananta incluse.

Securizarea casei sau companiei reprezinta un topi serios, care presupune multa responsabilitate, atentie la achizitie, investitii pe termen lung.

Consideram ca E-Camere.ro este locul potrivit pentru analiza si cercetare, atunci cand aveti in vedere selectarea produselor potrivite, dar si compania care ofera solutii optime pentru cerintele oricarui tip de client.

Date de contact

Pentru ofertele de produse, accesati website-ul companiei, unde puteti gasi modelele disponibile, alaturi de toate specificatiile tehnice pentru fiecare produs in parte. Daca doriti sa luati legatura cu un consultant E-Camere.ro, pentru detalii suplimentare si comenzi, apelati unul dintre numerele de telefon: 0767390475, 0765487387.