Concert Parazitii la Timisoara

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguriconcerte, hip hop, Romania, Timisoara
Ultima actualizareLuni 10 aprilie 2017
Vizualizari865

Voteaza & Distribuie

Descriere

Concert hip-hop cu una din cele mai cunoscute trupe de profil din ţara noastră, Paraziţii. Parazitii este una din primele trupe de hip hop din Romania, formata din Cheloo, Ombladon si FreakaDaDisc. Va concerta la Sala Constantin Jude (Olimpia) pentru fanii timisoreni, pe data de 27 Aprilie 2017, ora 20:00.

Baietii își permit luxul de a spune lucrurilor pe nume, chiar dacă o fac de după perdeaua caterincii, metaforelor sau a jocurilor de cuvinte. Politicul, socialul, ironia extremă, umorul negru, conștiinciozitatea, realitatea cotidiană, sunt subiecte tabu abordate de Parazitii.

În martie 1994, Cheloo (Cătălin Ștefan Ion) înființează Paraziții. În luna mai i se alătură Ombladon (Bogdan Ionuț Păstacă)

Prima lor piesa inregistrata este “In jur”.
În iarna anului 1994 se alătură formației DJ I.E.S. Primul album,"Poezii pentru pereți",produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 și a fost al doilea album de rap din România (după R.A.C.L.A. și înainte de B.U.G. Mafia).

Din martie 1999, Paraziții încep oficial colaborarea cu Rebel Music, primul label underground din România, axat pe management, impresariat și producție.

În 1999 apare pe piață compilația „Hip și Hop Murale”. In acelasi an, în locul lui DJ I.E.S., este cooptat unul dintre cei mai prolifici DJ din țară: FreakaDaDisk (Petre Urda; ex-"Morometzii"). Parazitii realizeaza coloana sonora a filmului NORDRAND a acasei de film”LOTUS FILM “sidevin astfel, prima trupă de rap din România ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor plătite, alături de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Familysau Leila K (martie 1999).

În 2003 apare albumul solo al luiCheloo,"Sindromul Tourette". De pe acest album va aparea clipul "Vicii" cuBitză.

În următorul an, 2004, scoate șiOmbladonun album solo,"Condoleanțe". Clipul "Egali din naștere" curakuva câștiga premiul VMA 2004.

Au urmat o serie de albume ale trupei Parazitii cat si albume solo,dar si featuring cu alte nume celebre.

In 1016, trupa revine cu cel de-al 11 - lea material, intitulat "Lovitură de pedeapsă", despre care Cheloo spune ca este un album conceput și scris foarte old school."

Ora de incepere a concertului este ora 20:00.
Pretul biletelor este de 40 lei si 60 lei.