Unde gasesti zugravi, instalatori si electricieni buni pentru a-ti pune casa la punct

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, electrician, instalator, zugrav
Ultima actualizareMiercuri 31 mai 2017
Vizualizari961

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cati dintre noi nu am auzit cel putin o data in viata un cunoscut spunand: „nu cumva cunosti un mester serios sa imi renoveze casa?”. Intr-o tara in care numele de Dorel a devenit deja legenda, fiind asociat cu mesterul care pretinde ca este bun la toate, dar mai mult strica decat repara, zidarii, instalatorii, electricienii sau tamplarii profesionisti sunt o comoara. Pe aceasta idee au mizat si reprezentantii societatii HANDYMAN, care au reunit in cadrul aceleiasi firme specialisti cu experienta si atestate, capabili sa preia lucrari in trei judete din tara plus Bucuresti.

07Handyman.ro a strans o echipa formata din instalatori, electricieni, zugravi, lacatusi, tamplari, servicii de curatenie, specialist alarme si supravegere video etc pregatita sa intervina non-stop pentru a repara, inlocui, remedia sau doar evalua daca reparatia suporta sau nu amanare. Echipa HANDYMAN are puncte de lucru in Bucuresti, Cluj, Brasov si Timisoara, reusind ca din 2009 si pana acum sa lucreze pentru peste 14.000 de clienti, printre care se regasesc numele unor institutii importante. Serviciile oferite sunt asigurate si beneficiaza de garantie de 24 de luni.

De la zugraveli, pana la montat masini de spalat

In plus, serviciile specialistilor HANDYMAN sunt flexibile. De exemplu, in materie de zidarie si amenajari interioare se poate lucra cu materialele clientului sau se pot ocupa ei de alegerea celor mai potrivite materiale, cu un buget aprobat si alocat de client. Echipa HANDYMAN executa o gama larga de lucrari, incepand de la tencuieli sau placare cu gresie si faianta si pana la instalare de centrale termice, masini de spalat, montaj cabine de dus, calorifere, reparatii instalatii sanitare, termice, electrice, montaj aer conditionat, zugraveli si montaj electrocasnice pentru persoane fizice si juridice sau asociatii de locatari.

Fiecare proprietar de case are o lista cu diverse reparatii pe care trebuie sa le execute atat la interior cat si exteriorul locuintei. Uneori lista asta poate fi destul de mare: baile trebuie modernizate, o noua zugraveala, subsolul care trebuie reparat sau izolatia termica. Din pacate, din cauza programului foarte aglomerat nu reusesti sa faci singur mare lucru, asta daca te pricepi. In plus, un zugrav sau un instalator seriossunt tot mai greu de gasit. De aceea HANDYMAN este solutia perfecta pentru a-ti putea pune locuinta la punct fara cheltuieli prea mari, beneficiind totodata de garantie.