IgienaServ.ro - Curatarea cosului de fum este mult mai importanta decat crezi!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, Romania
Ultima actualizareMarti 11 aprilie 2017
Vizualizari1554

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te-ai intrebat vreodata cat este durata de viata a unui cos de fum si ce reprezinta serviciul de curatat cos fum? Sau a unei tubulaturi ce mentine calitatea ventilatiei intr-o incapere si cum poate serviciul de curatat cos fum sa te ajute?

Aerul pe care il respiram zi de zi ne afescteaza in mod direct sanatatea. De cele mai multe ori starea de bine a organismului este data de un aer curat. In orice locuinta exista cosuri si tubulaturi. Acestea mentin calitatea aerului si ajuta la ventilarea corespunzatoare a incaperilor. Dar ce ne facem cand cosul se infunda? Sau cand sistemul de ventilatie nu mai functioneaza corespunzator din cauza tubulaturii incarcate de praf si alte reziduri?

Trebuie sa stim ca este foarte important sa mentinem cosurile curate. Ne facem un serviciu noua in primul rand, pentru ca imbunatatim in felul acesta calitatea aerului pe care il respiram acasa sau la birou. Toate sistemele de ventilatie necesita aceasta curatare, iar acest lucru le imbunatateste performantele si le creste "durata de viata". In acelasi timp, daca sistemele de ventilatie sunt vechi si foarte uzate, e nevoie sa le inlocuim.

Aerul pe care il respiram zi de zi poate fi "contaminat" cu tot felul de impuritati, pulberi metalice, urme de vopsea, ulei, praf si alte depuneri periculoase pentru organism

Desi noi nu le simtim in prima faza, respirarea acestui aer impur ne poate produce in timp tulburari ale sistemului respirator. Este important ca, o data pe an, sa nu uitam sa facem acest lucru. Verificarea periodica si curatarea cosurilor de fum si a tubulaturilor este foarte importanta si poate salva o locatie de la accidente grave. Daca sistemele de aerisire sunt infundate, in cazul unui mic incendiu, totul poate lua foarte rapid proportii, tocmai din cauza acestui fapt. Iata deci un alt motiv important de a lua in serios cosurile si de a le curata de fum.

V-ati intrebat vreodata cum decurge curatarea unui cos de fum si cat dureaza aceasta actiune? Sunt multe perii automate care actioneaza impreuna si aspira impuritatile. Cosurile si tubulaturile sunt in felul asta curatate prin aspirare sau prin impingerea lor in recipiente mari, cu dispozitive speciale. Tot procesul este silentios si nu creaza deranj. Nu se umple incaperea de praf si nu deranjeaza nicio activitate din locatia respectiva.

Totul se face cu grija si fara deranj - Fara urme de praf si fara alte deseuri

Bineinteles, curatarea cosului sau a tubulaturilor trebuie facuta de o echipa de profesionisti. Pentru ca totul sa iasa ca la carte, trebuie sa cereti o oferta de pret personalizata, in functie de instalatia pe care o aveti acasa sau la birou. Curatati chiar maine cosul si tubulaturile. Vei vedea diferenta, iar plamanii iti vor multumii. Vei simtii cum se schimba calitatea aerului din incapere. Compania care ofera astfel de servicii la cele mai inalte standarde, cu program non stop si cu posibilitate de deplasare oricunde in tara este Igiena Serv, ce iti garanteaza cele mai bune rezultate intr-un timp scurt si solutii personalizate in functie de necesitatile solicitantilor.

Pentru mai multe detalii despre Igiena Serv: Telefon 0722672774.

Cere o oferta personalizata aici www.igienaserv.ro