Sari la conținut
Forum Roportal
Schimbarea Perceptiei

Politica, energie si masonerie

Postări Recomandate

Adevarul Despre Masoneria din Romania

 

Incercind sa dau un raspuns la citeva intrebari privind rolul masoneriei in Romania am constatat ca imi este foarte greu sa vorbesc depre masonerie intr-un context negativ. Motivul principal este faptul ca sint un admirator al fraternitatii masonice. Am fost fascinat de idea unei asociatii care nu impune nici o doctrina si nu poate fi asociata nici unei secte, ideologii, biserici sau partid politic.

 

Obiectivul principal al francmasoneriei este perfectionarea morala a umanitatii. Datorita faptului ca la origine francmasoneria reprezenta o asociatie a zidarilor (massoni) iar simbolul de a construi fizic dar si moral a amas in mostenirea ideological a francmasonilor pina in ziua de azi.

 

Nu este intimplator faptul ca in Romania si in general in tarile fost comuniste masoneria are o conotatie negativa Pornind de la obiectivul principal al masonilor (specificat mai sus) este usor sa intelegem de ce securitatea ca organ represiv al erei comuniste considera francmasoneria un pericol pentru societate.

 

Prin urmare inca de la inceputul erei comuniste securitatea a urmarit distrugerea completa a lojelor masonice. Acest lucru s-a intimplat atit in Romania dar si in celelalte tari est

Editat de Schimbarea2012

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

IMPORTANT SI DE RETINUT :

 

Alte legaturi masonice:

  • Marea Loja Nationala a Romaniei are sediul pe strada Edgar Quinet nr. 7 in casa unde avea sediul inainte firma lui Buzaianu Energy Holding. La aceiasi adresa se afla si sediul fundatiei culturale Delta condusa de Corneliu Visoianu

  • Conform declaratiilor lui Valeriu Stoica, Calin Popescu Tariceanu este membru al Marii Loje a Romaniei. Stoica a afirmat ca Visoianu a incercat sa racoleze pe toti liderii partidului liberal inca din anul 2000.

  • In Marea Loja a Romaniei condusa de Visoianu mai este membru Radu Boroianu, nasul de cununie al lui Calin Popescu Tariceanu. Nu intimplator Boroianu si Buzaianu au fost parteneri de afaceri la firma de consultanta B&C Consulting.

  • Fostul sef de la RENEL Aurelian Leca a declarat ca Boroianu a facut lobby pe linga Tariceanu ca firma lui Buzaianu VA Tech (transformata mai tirziu in Energy Holding sa primeasca contractul de la portile de fier

  • Avocatul lui Bogdan Buzaianu, domnul Doru Bostina este si el membru al aceleias loje masonice si prin urmare in interiorul lojii Visoianu este marele sef al tuturor.

  • Radu Boroianu a fost ambasadorul Romaniei in Elvetia si se banuieste ca era confrate cu Buzaianu in cadrul Lojei Alpine din Elvetia.

Editat de Schimbarea2012

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Schimbarea, mai las-o cu masoneria ca macane. Cam cum a macanit asta:

 

imgzoom38055oo1.jpg

 

Base si oamenii sai au ales aceeasi tactica de intoxicare - conspiratia mondiala, masonii. Sunteti penibili.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

  • Nu macane deloc ! Materialele au logica si sens. Macane lojele voastre galbene auto-proclamate !
  • Din pacate Masoneria este o realitate, nu o fictiune ! Iar masonii sunt noii regi care inrobesc lumea prin petrol, pretul energiei, taxe si dobanzi bancare !

Pana si parlamentul european tine cu Basescu dupa cum ati observat ... o sa va inghititi papioanele alea rosii dupa 19 Mai... o sa le ardeti in baie pe furis ! O sa va deziceti de 3 ori de Tariceanu si de Masonerie...

Editat de Schimbarea2012

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O poveste mai veche...

 

DE LA FASCISM LA MASONERIE

In tinerete, Licio Gelli a fost un sustinator al regimului Musollini, care a emigrat la sfarsitul razboiului in Argentina, informatie folosita mai tarziu de KGB, care l-a racolat prin santaj. Despre Gelli se banuieste ca a fost in spatele unei actiuni de anvergura a serviciilor secrete ale Republicii de la Salo prin care Banca Nationala a Iugoslaviei a fost delapidata de 60 tone lingouri de aur si 20 de tone monede antice din aur. Avand o avere deosebita, in Argentina Gelli a devenit un apropiat al presedintelui Juan Peron. Revenit in 1955 in Italia, Gelli investeste in domeniul textilelor si stabileste relatii inalte in Italia, unde politicieni, editori, bancheri, inalte fete bisericesti ii vor deveni colaboratori apropiati.

 

 

P2

Incepand cu 1966, sprijinit de o serie de generali italieni, care ii puneau la dispozitie informatii compromitatoare despre o serie de politicieni si bancheri influenti, si de KGB, Gelli infiinteaza loja masonica Propaganda Due (P2). El a fost spijinit atunci si de generalul Giordano Gamberini, Marele Maestru al Lojii Marelui Orient din Italia. Cu ajutorul acestei loji, Gelli va reusi timp de 15 ani sa influenteze multe dintre deciziile politice ale unor state importante din Europa si America Latina. Prin Gelli, KGB urmarise cateva obiective: dezbinarea Occidentului si dezmembrarea NATO, precum si penetrarea de catre KGB a structurilor francmasonice clasice, in scop de manipulare politica. Actiunea lui Gelli, prin intermediul P2 este considerata astazi, de analistii si istorici specializati pe activitatea serviciilor secrete, drept cea mai spectaculoasa actiune subversiva initiata de KGB.In anul 1976, Gelli este acuzat pentru prima data de „activitati criminale“. Cinci ani mai tarziu, in martie 1981, a fost emis, pe numele sau, un mandat de arestare de catre autoritatile italiene pentru spionaj politic, militar si industrial. Mandatul a fost pus in aplicare in 1982, cand Gelli a fost arestat la Geneva. El avea sa scape de puscarie dupa numai un an, insa influenta sa in randurile cercurilor conducatoare occidentale a fost redusa la minimum.

Editat de Schimbarea2012

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru cei care au memorie scurta si au uitat - spaga legala :

  • Calin Popescu Tariceanu a speculat 10 milioane de actiuni Rompetrol pe baza de pont in 2004
    Intr-o singura dimineata, pana la ora 8.30, seful Guvernului a reusit sa incheie un contract de intermediere cu o firma specializata, si-a deschis un cont si a emis ordinul de cumparare a 10 milioane de actiuni Rompetrol. Premierul Calin Popescu Tariceanu va avea de dat foarte multe explicatii procurorilor in legatura cu achizitionarea unui impresionant pachet de actiuni Rompetrol - nu mai putin de 10.000.000 ! - in data de 9 aprilie 2004.

Editat de Schimbarea2012

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×