Sari la conținut
Forum Roportal
bombonica83

Parfumuri furate - aveti incredere?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

 

In Romania, un parfum cu 200 lei/35 ml, este un parfum scump, sa fim seriosi, chiar este. Si nu cred ca ajunge mai mult de doua luni, in cel mai bun caz.

Pentru cei cu venituri modeste este intradevar scump, mai ales ca e doar 35ml.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cat trei-patru pachete de tigari pe luna... Uite, arunc asa la intamplare o suma. Si lumea fumeaaaaaza, nu gluma. Aia e scump! :yes:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca vorbim putin de lucruri diferite sau nu am fost eu suficient de clara.

Bineinteles ca "daca iti cumperi un lucru care te coste 20 de lei si te tine o zi, e mult mai scump decat ceva pe care platesti 200 de lei si te tine un an", nu asta era problema. Ci daca un parfum de 200 lei iti ajunge 10 luni, nu sta nimeni sa puna 20 lei deoparte lunar, ca sa si-l permita. Multi si l-ar permite doar daca ar face asta. Cati romani crezi tu ca isi pot face asemenea mofturi, chiar si odata la cateva luni, fara sa se gandeasca de doua ori inainte? Nu stiu ce persoane cunosti tu, dar eu traiesc intr-o tara in care oameni de toate varstele cara baxuri cu 6 sticle de 2 l, cate 3 statii de autobus, doar pentru ca e reducere de 1,5 lei la Mega Image. De aceea, nu pot privi un parfum cu 200 lei ca nefiind scump. Mie mi se pare limpede ca nu si-l permite oricine, indiferent de numarul de ml consumati pe luna.

 

 

Referitor la prietena ta, este treaba ei cat parfum foloseste, la fel cum este treaba mea cat folosesc. Dar din experienta personala, nu cred ca e nevoie sa exagerezi ca sa consumi un parfum de 35 ml in doua luni, sincer. Dar asta e o alta discutie.

 

Si nu a fost nimeni ironica cu tine.

 

Pentru cei cu venituri modeste este intradevar scump, mai ales ca e doar 35ml.

Venituri modeste, cu indulgenta, cred ca inseamna <2500 lei inclusiv. Asta reprezinta majoritatea in Romania. Putini au salarii de 1000 euro minim, ca sa-si permita parfumuri si tot felul de chestii, din pacate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca daca cineva vede la o parfumerie un parfum de 12 lei, si apoi vede unul de 200 de lei, spune aoleeeu ce scuuump! eu nu imi permit niciodata asa ceva!...

 

Dar e o treaba: un parfum de firma (daca se potriveste cu pielea ta, dar asta e alta poveste), e mult mai persistent. Dai un fas, si cateva ore mirosi bine. Nu trebuie sa torni pe tine (asta fara adresa, ci in general).

 

Apoi, parfumurile ieftine, put. Eu o singura data in viata am dat de un parfum relativ ieftin care mirosea bine. Si mirosea, nu gluma. Dar nu se mai gaseste! :pardon: Deci diferenta intre a mirosi bine si a mirosi rau, in bani nu e foarte mare. Un parfum bun te tine luni de zile. Si conteaza mult sa mirosi bine - chiar si pentru un barbat! Am spus? - am spus! Daca fumezi cateva luni putin mai putin, din diferenta aia de bani iti poti cumpara un parfum de firma.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca-s furate de unguri, da. Aia stiu ce sa fure. :o:

 

 

N-o sa fure lebede, porci, cai morti!!! Parfumul frantuzesc le tine la inaltime, la nivel emancipat de aroma exotica :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×