Halloween pentru copii pe Mamici.Flu.ro

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6321

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se apropie Halloween-ul si copilasul tau are nevoie de cel mai frumos costum de sarbatoare?! Mamici.Flu.ro in parteneriat cu JokeShop.ro invita toti parintii la concursul "Halloween pentru copii".

Fetitele pot avea in garderoba un elegant costum de Zana care va oferi magie petrecerii ei. Iar pentru baieteii curajosi am pregatit cel mai frumos costum de bandit pentru Halloween. Copiii dumneavoastra vor fi sufletul petrecerii cu aceste costume!

Regulile concursului sunt cat se poate de simple. Pentru mai multe detalii accesati http://mamici.flu.ro

Web site-ul Mamici.Flu. isi propune sa vina in ajutorul parintilor si viitorilor parinti cu informatii pertinente si pe intelesul tuturor legate de preconceptie, sarcina, nastere, dezvoltarea fizica a copilului, psihologia copilului si adolescentului. Pe langa articolele care ofera aceste informatii, exista si alte rubrici utile, asa cum sunt Dictionarul Farmaceutic, rubrica de adrese utile, si cea de evenimente dedicate celor mici.

Mamici.Flu isi doreste sa aiba un rol important nu numai in "educatia" paritilor ci si in educatia copiilor, pentru care exista planse de colorat si de lucru, filmulete, fabule, cantece si poezii.