Sari la conținut
Forum Roportal
a.t

intrebare de 100 de puncte :)

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

acum vreo doua zile am reinstalat yahoo messenger si de data asta (nu stiu din ce motiv)a mers!asa ca nu mai am nici o problema acum...puteti sa vorbiti cu mine pe messenger daca doriti.multumesc pentru ajutor!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bai omu ala a intrebat dc se poate citi cu ajotorul unui cd-rom un dvd si voi raspundeti si dintr-o data vine altu cu yahoo mesenger si uitati despre ce trebuia sa spuneti prima oara si ii raspundeti lui , dupa mine voi fugiti dupa un tip care v-a buzunarit v-a inpiedicati (sa-au va pune unu piedica) si gata ati uitat dupa ce alergati. Nu Va suparati pe mine Va respect dar incercati sa raspundeti la intrebarea topicului nu la alte subiecte ce apar pe drum (din cate am vazut exista si un topic despre yahoo mesenger).

In legatura cu cu intrebarea topicului cred ca este greu sa faci un cd-rom amarat sa citeasca dvd-uri dar romani nostri sunt inventivii si uni putin cam prea pasionati de calculatoare si uita cum este realitatea zilelor noastre si poate chiar au reusit sa faca acest lucru (Va rog Anuntati-Ma Ca Doresc Sa-la Modific si Eu).

.....Cam Atat de Spus Scuzati-Ma Daca V-Am Plictisit....

 

:?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×