Sari la conținut
Forum Roportal
Ampera

Pe agenda zilei. Evenimente externe

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

https://evz.ro/reactia-rusiei-dupa-ce-nu-a-fost-invitata-la-funeraliile-reginei-elisabeta-a-ii-a-este-o-blasfemie.html

"Rusia a denunțat joi, 15 septembrie, atitudinea „blasfematoare” şi „imorală” a Regatului Unit la adresa. Declarația Moscovei a venit după ce Londra a decis să nu invite niciun reprezentant rus la funeraliile de luni ale reginei Elisabeta a II-a, pe fondul tensiunilor diplomatice dintre cele două ţări."

*Asta-i deja scarboasa procedura si nu vine de la decedata ci de la fiul acesteia, noul rege care-si scurteaza cu orice pret atat viata cat si timpul cat va petrece pe TRON. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/coada-de-16-kilometri-formata-de-oamenii-care-ii-aduc-un-ultim-omagiu-reginei-elisabeta-a-ii-a.html

"Autoritățile au luat decizia să oprească temporar accesul la capătul cozii impresionante deoarece Southwark Park ajunsese la capacitate maximă. Timpul de așteptare era, vineri, de 14 ore, în contextul în care lungimea cozii era de 8 kilometri.  Cei care stau la coadă și așteaptă să ajungă la Westminster Hall poartă brățări verzi."

*Cand apare toamna-iarna e plictiseala mare in U.K., daca stau a coada 14 ore.   Cand a murit John McCain pe August 25, 2018, nevasta sa a importat "lume" din alte State sa stea la coada, lume saraca, nu stiau ca in Arizona August 25, NU este o zi sumbra de toamna si lesinau in soare, au si murit din ei ca nici apa nu aveau si umbra deloc.   Lumea locala nu putea fi deranjata ca nimeni nu se simtea ca merita ceva in plus!!!*

Am merita o poza din aer cu coada de 16 km, ca sa credem!!! 

 

 

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://news.yahoo.com/biden-says-queens-death-left-181402770.html

Tea and crumpets: Biden, Jill Biden remember the queen.     For U.S. President Joe Biden, it was the crumpets. For his wife, first lady Jill Biden, it was the tea.   

Joe and Jill Biden on Sunday helped honor Queen Elizabeth II by sharing memories of their tea time last year when she invited them to join her at Windsor Castle, near London.

The president, who said after that 2021 visit that Elizabeth reminded him of his late mother, recalled Sunday that she kept offering him crumpets. He did not refuse.

“I kept eating everything she put in front of me,” he said. 

****************

*La pomana reginei, omul nostr' isi aminteste numai de crumpets/pancakes.  Cred ca a comandat cateva portii si zilele astea, doar nu s-a dus acolo degeaba!!!*

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Agențiile de informație ale USA: Rusia ar putea ataca unele puncte din țările vecine, Polonia, România sau Lituania

România, Polonia sau Lituania  țintă pentru Putin???   Spionii SUA știu ce obiective ar lovi Rusia.

:no:

Nici această ipoteză nu este una credibilă, mai ales că cele trei țări face parte din NATO, iar atacarea teritoriului acestora ar duce imediat la activitarea articolului 5, din tratatul Alianței Nort Atlantice, cu alte cuvinte la un război.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

PROTOCOL DIPLOMATIC necunoscut de romani nici la nivel inalt.   

In aproape toate tarile inafara arabilor sauditi, ROMANIA si precis mai sint cateva,  "a zambi" NU ESTE DELOC NEACCEPTAT cum s-ar crede la tara in romania, unde mai domina dogmele comuniste la gramada mare si se arunca cearceaful ud de cate ori au ocazie jurnalistii nestiutori pe Prima Doamna actuala, Carmen Johannis.      

Se observa ura de departe!!!   Daca se mai trece inca peste filmul zilei de Luni, se va vedea ca aproape toata lumea a zambit la un moment dat, joe americanul murea de ras in coltul plasat, ca din gradinita cred ca n-a fost directat pe un loc atat de mic.   Precis trata toata comedia un circ, daca stia ce-l asteapta la regi, il trimitea pe Obama cu SARCINA sa-i aduca cat mai multi  "crumpets" britanici.   A fost prima si ultima pentru el aventura asta.

Pe Boris Johnson l-au pus in spate de tot preotii usieri desi au ajuns primul in poarta biericii cu sotia ... ca mai venea un grup de oameni si doar dupa ei au avut si ei acces pe locul rezervat. N-au comentat nimic, precis stiau ca ei nu sint nobili si locul lor este in urma nobilimii sau din ce cauza dar pe mine m-a deranjat gestul asta.   

In State nu sint deloc serioase inmormantarile, lumea spune amintiri placute si vesele petrecut cu mortul, se rade, se aplauda si nici haina neagra nu este obligatorie.  Sotiile soldatilor cazuti in razboi merg in rosu daca vor si in drum spre casa deja au gasit altu.   Peste drum de cimitire sint localuri la diferite preturi si dupa o scurta ceremonie langa groapa, stanga-mprejur, inainte mars in carciuma sa se celebreze viata celui care ne-a parasit, nimeni nu plange!!!   Sicriul nu se lasa in groapa decat dupa ce a plecat lumea.   Nu pupaturi de mort se imagineaza in lumea reala, sicriul inchis este cel mai ideal.

In Afrika si America Latina se si danseaza!!! cine se abtine, inseamna ca nu respecta familia.   Sint exceptii desigur dar cine poate danseaza.

Tin minte in Romania a zambi  era confundat cu apel la sex si asta greu va iesi din mentalitatea neamului.  Stiu ca s-au mai dat pe brazda unii, care au vazut lume dar asta nu-i deajuns.

Traiul din alte tari, nu se poate traduce doar din romana in alta limba ... stilul de viata si prioritatile sint altele, care in Romania sint necunoscute, se practica doar superstitiile si vrajitoriile.   

Se judeca DUR tot ce nu au mai vazut sau auzit in Romania, insa cand o celebritate locala face ceva,  devine Kool, alta cu totul altceva.  

Exclusiv romanii au ceva cu Prima Doamna la tot pasul.   

https://playtech.ro/stiri/gafa-facuta-de-carmen-iohannis-la-dinelul-de-la-buckingham-cum-nu-trebuia-sa-procedeze-prima-doamna-a-romaniei-foto-575689

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://retetesivedete.ro/cine-sunt-femeile-care-au-sfidat-eticheta-la-funeraliile-reginei-elisabeta-ii-doua-sunt-romance-exclusiv.html

"Au fost postate mai multe imagini în care se  vede cum custodele coroanei și sora sa au uitat de eticheta doliului, și au purtat, pe sub ținutele cernite, dresuri de culoare transparentă."

Dar n-au fost taxate dur si in batjocura de jurnalistii romani, ca pe restul lumii nu-i intereseaza desi zambesc cam la maxim.  Nici barbatul sorei custodei nu era in negru si nu i s-a spus nimic, eventual au mentionat ca-i comunist.   

Curios de citit ca Scotianca s-a abatut de la protocol dar romancele au uitat doar bunul simt fiind si rude, asta le-a facut comunismul.

Se vad toate astea pe site-ul atasat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

China nu este în poză

Viața de Apoi a tancurilor. În primele zile ale lui septembrie, atenția jurnaliștilor din lumea întreagă  era concentrată asupra declarațiilor generalului Andrey Gurulyov, deputat în Duma de Stat. Reluând acea idee fixă a Regimului Putin, anume distrugerea Marii Britanii, dânsul aprecia că „Ținta principală nu este Germania sau Franța – ci insulele britanice. (...) Arma hipersonică are o putere de distrugere extraordinară, aproape echivalentă cu o armă nucleară și este și precisă.

În jur de 50 ar distruge toate centralele electrice din Marea Britanie. E cea mai apropiată țintă, este o țintă frumoasă, care ne-ar permite să schimbăm rezultatul acestui conflict din Ucraina. Deci, prin lichidarea Insulelor Britanice, cred că vom termina această poveste.” O fi iminentă extinderea războiului?

******

A trebuit sa beau apa rece cu lamaie cand am ajuns pan'aici cu cititul si tot nu-mi da pacea moartea rapida al reginei din motive naturale ca prea multe evidente se aduna sa contrazica acea intamplare nefericita, programat de cineva care o gasea deja incomod  "sa se-mpiedice de-un ciot" - vorba lui Eminescu, inca stiu pe de rost totc ce ne-a fost fortat in scoala.

https://evz.ro/china-nu-este-in-poza.html

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×