AVEGO închirieri de excavatoare in Moldova

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriinchiriere utilaje, Moldova
Ultima actualizareMiercuri 13 martie 2019
Vizualizari783

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci când managerii de proiect iau decizia de a se angaja în închirierea de excavatoare, acest lucru se face în mod normal, după o analiză atentă a nevoilor proiectului. Aceste mașini efectuează multe sarcini cum ar fi demolarea structurilor, îndepărtarea resturilor, săparea de șanțuri, canale, sarcini miniere, lucrări forestiere, manipularea materialelor grele și multe alte sarcini în care eforturile oamenilor nu pot corespunde cerințelor. Excavatoarele pot face munca mult mai repede fără a depune mult efort, economisind costuri și timp.

Compania Avego din județul Bacău este ocompanie care se ocupă de demolări și excavații în toate domeniile de activitate, industriale și rezidențiale dar și de închirierea excavatoarelor oriunde pe teritoriul țării.
Avego oferă soluții complete în ceea ce privește închirierea utilajelor pentru construcții și consultanța necesară referitoare la utilajele care se pot închiria în funcție de specificul fiecărui proiect.

Compania închiriază următoarele tipuri de utilaje ajutătoare în domeniul construcțiilor:
- Excavatoare pe șenile Caterpillar/ Kobelco – cu masă cuprinsă între 25 și 44 tone (cupe de excavare de 1.5-.2 mc, cupă de taluz).
- Excavatoare pe șenile pentru demolări Caterpillar cu masa cuprinsă între 28 și 38 de tone dotate cu picon (1.8-3.5 tone), pulverizator de beton (2.2-3.5 tone) și foarfece de demolare (1.8-2.3 tone)
- Buldozere Caterpillar cu greutatea cuprinsă între 18 și 24 tone.
- Cilindri compactori HAMM/ BOMAG cu greutatea cuprinsă între 14 și 20 tone.
- Autobasculante 8x4- MAN/IVECO/DAF/VOLVO benă 18-22 mc.
- Autogreder O&K 18 tone.

Câteva motive pentru care ar trebui să alegi să închiriezi utilajele dorite de la Avego sunt: utilajele sunt performante, având un randament foarte bun de lucru și consumă puțin carburant. Deservenții dețin o experiență îndelungată, iar datorită echipelor de intervenție, orice defecțiune se poate remedia într-un interval de maxim 48 de ore iar în cazul în care acestea nu se pot remedia în acest interval, se înlocuiește utilajul în maxim 72 de ore de la anunțarea defecțiuni.

Clienții care doresc să închirieze excavatoare sau alte utilaje trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
- Programul de lucru al utilajului nu trebuie să depășească 9-10 ore.
- Costurile de închiriere se calculează cu sau fără motorina clientului.
- Clientul trebuie să asigure cazarea pentru operatorii excavatoarelor.
- Costurile privind dislocarea și relocarea utilajelor care trebuie închiriate din Bacău până la destinația dorită vor fi suportate de către client.
- Utilajele se închiriază numai cu deservenții proprii.

Excavatoarele șicelelalte utilaje care se pot închiria sunt pregătite, verificate și au efectuată revizia tehnică la zi. Prețurile practicate de către Avego sunt competitive, avantajoase și negociabile în funcție de perioada contractuală și de termenul de plată.
Află mai multe detalii despre compania Avego șidespre serviciul său de închirieri utilaje pentru construcții pe pagina web www.avego.ro/inchiriere-utilaje-de-constructii/