Sari la conținut
Forum Roportal
stiri

Stiri: La bulgarii banateni, taierea porcului incepe din noiembrie si tine pana pe la Ignat

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Bulgarii banateni incep sacrificarea porcului inca din noiembrie si o tin tot asa pana la Ignat, cand si majoritatea celorlalti compatrioti isi transforma animalele in mezeluri. Daca la preparare nu sunt diferente deosebite intre romani, bulgari,...

 

Articolul complet

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumoasa traditie cu toata familia impreuna la acest eveniment important insa am o intrebare. Cat de mare sa fie porcul daca din el maninca de 2 ori toata lumea, isi mai iau si acasa de gustat :stars: ce mai ramane de prelucrat din acel animal??? pe langa de topit slanina :crazy: Precis incep cu 2 porci sa ajunga pentru toate specialitatile, altfel n-au probleme cu conservarea ca nu ramane nimic, au facut doar o mare festivitate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×