stiri 60 Raportează post Postat Decembrie 26, 2012 Bulgarii banateni incep sacrificarea porcului inca din noiembrie si o tin tot asa pana la Ignat, cand si majoritatea celorlalti compatrioti isi transforma animalele in mezeluri. Daca la preparare nu sunt diferente deosebite intre romani, bulgari,... Articolul complet 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Decembrie 27, 2012 Foarte frumoasa traditie cu toata familia impreuna la acest eveniment important insa am o intrebare. Cat de mare sa fie porcul daca din el maninca de 2 ori toata lumea, isi mai iau si acasa de gustat :stars: ce mai ramane de prelucrat din acel animal??? pe langa de topit slanina :crazy: Precis incep cu 2 porci sa ajunga pentru toate specialitatile, altfel n-au probleme cu conservarea ca nu ramane nimic, au facut doar o mare festivitate. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri