Sari la conținut
Forum Roportal

Ghijoi

Gold Member
  • Număr conținut

    7035
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Orice postat de Ghijoi

  1. nu mai este nevoie de explicatii!
  2. Ghijoi

    Literatura rusa

    daca nu stiati, rusia este pozitionata in estul europri...niste munti (urali) trec prin aceasta tara...mai departe-i asia... avem mentalitate asiatica sau europeana?! nu accept buleli aici.
  3. Ghijoi

    Cum refuzam o propunere

    Sunt curios cum refuzati voi o propunere mai mult sau mai putin directa de a face sex. -Ce metoda (cuvinte) ati folosit cand ati refuzat "ocazia"- -eu am cautat, in functie de imprejurare, sa fiu un barbat bine crescut si sa nu dezamagesc doamnele; ... exemplu; de curand, cand am simtit ca discutia avea sa avanseze pe un teren minat, am cautat si am reusit sa-mi exprim pozitia prin urmatoarele cuvinte;"am cea mai buna sotie din lume "(se pare ca nu era cel mai bun motiv, din comunicarea non-verbala cu care mi s-a raspuns) si am continuat " si sunt indragostit de cea mai frumoasa femeie din lume care nu-i insa si sotia mea"... a inteles mesajul, chiar daca nu era un raspuns ci mai degraba o prevenire; o doamna este si s-a dovedit a fi, o respect si apreciez. alt exemplu; acu' vreo 2 ore primesc un telefon cu o invitatie directa la o partida sex; ca sa ma convinga, mi-a spus ca a adus si o prietena...am refuzat politicos spunandu-i ca "nimeni nu poate refuza o asemenea invitatie, insa, din pacate, maine am de sustinut un examen foarte important pentru mine si nu pot da curs propunerii"(poate daca erau 4 ma mai gandeam ) in acest topic, ma intereseza formulele folosite de refuz; prefer variantele civilizate. (sau cum refuzati propunerea de a face dragoste-unii prefera sa faca dragoste )
  4. sau http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/41400327#41400327 Apocalipsa 6:1 C
  5. Ghijoi

    Buleală -

    mi-ar permis sa deschid acest topic intrucat ,se pare , ca prin atitudinea mea "offtopic" deranjez si "zapacesc" topicurile-stiu,sunt niste reguli care trebuiesc respectate totodata-limbajul meu mai "colorat" merge uneori spre trivialitate(eu drept sa spun n-am realizat) nu-mi fac"mea culpa" insa, intradevar, poate jignesc si nu realizez asta cer scuze persoanelor lezate ,fara voia mea,( -ultimul lucru asta as face-sa supar pe careva) si chiar doresc,va rog, sa postati parerea dvs-fara menajamente-pt. ca s'ar putea sa fi depasit"calul" injurati-ma sau pupati-ma!!!
  6. Ghijoi

    Cuvinte ce raman nerostite ...

    :lol: Asta duare! (si nu-i frumos) Astazi nu se poarta chilotii!
  7. Ghijoi

    CHAT PART 9!

    Daa... A trecut aproape jumate de an de atunci! De ce nu sa nu repetam??!
  8. Ghijoi

    CHAT PART 9!

    Salut. Da, se socializa altfel. La mine a fost misto; nu erau bariere de gen financiar. Fitze si Fitzosi au fost mereu, insa nu ca ce este acum. Saru' mana- sunt ok si cu un an mai in varsta Tu?
  9. Ghijoi

    CHAT PART 9!

    La mine a fost cam invers. Buna ziua!
  10. Ghijoi

    9 luni fara sex

    Bai, v-a tampit roportalul? Ai sa ma intrebi acum si daca ma facut vreun incest! N-aveti decat sa nu va fwteti cu anii si sa considerati asta normalitate.
  11. Ghijoi

    9 luni fara sex

    Pentru ca o persona sanatoasa, apta de reproducere, simte nevoia contactului sexual.
  12. Ghijoi

    9 luni fara sex

    Nu intotdeaunea ti se scoala din motive ce tin de reproducere. Nu-i in regula sa nu ai chef de fwtut.
  13. Ghijoi

    9 luni fara sex

    Constat ca din ce in ce mai multi tineri sufera de treaba asta si anume de disfunctii erectile. Libidou zero, canci erectie! (sau este?)
  14. Ghijoi

    9 luni fara sex

    Fwti nu fwti, vremea pwlii trece.
  15. Ghijoi

    CHAT PART 9!

    Multa pace!
  16. Ghijoi

    CHAT PART 9!

    Buna ziua!
  17. Ghijoi

    CHAT PART 9!

    Hai noroc!
  18. Ghijoi

    Post Restant

    Iarasi am companie "placuta" si am asa o jena sa postez!! Cum naiba dau de fiecare data de tine?
  19. Ghijoi

    posturi sterse

    doresc sa mi se comunice in acest topic, motivele ptr. care mi se sterg anumite posturi. eu, nu-mi bat capul, ca sa vina careva apoi sa stearga "sclipirile" mele. eu, parsul de padure, ex-buleala, doresc explicatii... punctuale.
×