5 idei pentru o petrecere corporatista

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti, organizator evenimente
Ultima actualizareMiercuri 28 martie 2018
Vizualizari1892

Voteaza & Distribuie

Descriere

Petrecerile corporate sau corporatiste se schimba la fel de mult ca si evenimentele speciale, incepand de la detalii legate de decor si pana la implicarea participantilor. In ziua de astazi, corporatiile cauta experiente noi si interesante pe care sa le ofere participantilor la eveniment. Astfel, organizatorii acestor petreceri sunt tot mai atenti la locatie, decoruri inovatoare, tematica, tehnologii pentru a-si face angajatii sa iasa din rutina de zi cu zi.

Iata cateva din noile tendinte in materie de petreceri corporate.

1. Locatii unice
In timp ce hotelurile sunt de obicei locatia obisnuita pentru evenimente corporate, astazi, mai multe companii isi gazduiesc evenimentele in locatii distractive si unice cum ar fi spatii destinate sportului / concertelor, vile private, cazinouri, parcuri tematice sau chiar locatii destinate jocurilor de dezlegare a misterelor (murder mystery dinners).

2. Ajutor din partea specialistilor in decoratiuni
Alte companii mari pot rezerva pentru petreceri locatii unice pe care le decoreaza asa cum isi doresc. Transformarea unui spatiu intr-unul care va fi de neuitat pentru cei prezenti, fie ca este vorba de un cazino sau o gradina, necesita specialisti in decoratiuni care pot transforma locul folosindu-se de elemente de mobilier, cabine experimentale, instalatii luminoase, corturi etc.

3. Concursuri
Incurajati angajatii sa se distreze si includeti in cadrul petrecerii concursuri cu premii. Persoanele cu spirit competitiv vor iubi astfel de provocari, in timp ce angajatii mai rezervati vor avea ocazia sa isi arate o alta latura a personalitatii.

In loc de clasicele cadouri obisnuite pentru corporatii (gravate cu logo-ul companiei), se pot oferi castigatorilor premii distractive: carduri cadou la restaurant sau la un magazin de vinuri, abonamente la spa, bilete la concerte etc.

4. Un caricaturist invitat
Aduceti un caricaturist la petrecerea corporatista pentru a realiza portretele tuturor invitatilor. Un caricaturist profesionist poate realiza un desen destul de repede, iar rezultatul final va oferi o portie buna de ras. In acest fel, se vor distra atat cei care asteapta sa fie caricaturizati, cat si cei care privesc realizarea portretului.

Realizati apoi un panou pe care sa afisati toate caricaturile, lasandu-i apoi pe invitati sa ghiceasca cine se afla in fiecare desen. Asigurati-va ca seful va lua si el parte la acest joc.

5. Petrecere master chef
Puteti alege o locatie ceva mai speciala in care angajatii corporatiei sa fie provocati sa gateasca retete mai mult sau mai putin complicate. Exista spatii pentru evenimente care sunt dotate cu aragaze, mese de lucru si care va pun la dispozitie un bucatar profesionist care sa ii invete pe invitati sa gateasca. La final, angajatii corporatiei vor putea manca ceea ce au gatit, moment ce va fi cu siguranta foarte distractiv. O astfel de locatie este

CulinaryOn.ro