LeasingAutomobile.ro - Jeep second hand - Modele cu design atractiv, performant si indraznet

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriLeasing auto, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareSambata 17 iunie 2017
Vizualizari1832

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marca Jeep este pentru soferii din intreaga lume un simbol la libertatii de miscare, masinile acestui brand fiind apreciate pentru putere, performanta si calitate. Pentru iubitorii acestui brand, Leasing Automobile ofera posibilitatea achizitionarii in conditii sigure diverse modele de masini second hand la preturi accesibile.

Achizitia de masini Jeep second hand - Intotdeauna o investitie inteligenta

Intr-un domeniu precum vanzarea masinilor second hand este foarte important sa cunoastem avantajele si dezavantajele acestui tip de achizitie. Recomandarea specialistilor este de a colabora intotdeauna cu un dealer autorizat pentru a evita experientele neplacute si de a avea garantia veridicitatii datelor furnizate pentru masina rulata pe care dorim sa o achizitionam.

Leasing Automobile delimiteaza tipurile de vanzatori de masini Jeep second hand, pentru ca toti clientii sa stie sa selecteze atunci cand pornesc in cautarea modelului preferat:

  • Vanzator - Persoana fizica

Atunci cand incepe cercetarea optiunilor de masini Jeep second hand existente, vom descoperi ca exista vanzatorul persoana fizica, care isi vinde masina personala, de cele mai multe ori acesta fiind unicul proprietar. Colaborarile cu un astfel de vanzator sunt mai putin generatoare de problema, insa de foarte multe ori, desi sunt unicii proprietari ai autoturismului rulat, nu cunosc starea tehnica reala. Acest lucru implica o vizita la un service auto pentru verificare. De asemenea, cei care isi vand masinile personale, rareori negociaza pretul propus.

  • Vanzator - Persoana fizica care se ocupa cu vanzarea de masini

Acest tip de vanzator este cel cunoscut pentru tranzactionarea cu masini, fiind una sau principala sursa de venit. Drept urmare, este foarte greu sa avem increderea si siguranta achizitionarii de la un astfel de vanzator. Un pret mic practicat pentru modelele Jeep second hand de vanzare nu ar trebui sa fie considerat un avantaj, deoarece masina poate avea kilometrajul falsificat sau sa prezinte diverse defecte nementionate in anunt.

  • Dealerul autorizat

Dealerii autorizati comercializeaza doar masini ce se afla in stare perfecta de functionare, ofera garantie bunurilor achizitionare, iar investiile sunt durabile.

Colaborarea cu un dealer autorizat aduce multe beneficii:

  • Masini vandute cu garantie (15.000km sau 3 luni), revizii efectuate in momentul achizitiei;
  • Specialistii echipei de diagnoza auto ofera certificat de buna functionare pentru toate masinile comercializate, inclusiv modelele Jeep second hand vandute in cele doua parcuri auto.
  • Totodata, indiferent de localitate in care va aflati, masina este predata la cheie, iar transportul este oferit gratuit de LeasingAutomobile.

LeasingAutombile, o companie de top, care activeaza pe piata vanzarilor de masini de peste 10 ani, ofera diferite posibilitati de finantare, pentru ca toti pasionatii marcii Jeep sa poata achizitiona modelul care li se potriveste:

  • Pentru persoane fizice:creditul auto;
  • Pentru persoane juridice: leasing financiar personalizat.

Puteti vizualiza modelele de Jeep disponibile in parcurile auto Galati (0741414488) si Arad (0741414466) sau puteti accesa website-ul leasingautomobile.ro Pentru o cautare rapida in catalogul online (puteti selecta suma de care dispuneti, anul fabricatiei si alte detalii tehnice pe care le doriti). Pe consultantii Leasing Automobile ii puteti contacta oricand pentru recomandari, detalii legate de documentatia necesara pentru obtinerea unui plan de finantare.

Date contact parc auto Arad

Adresa: Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.

Date contact parc auto Galati

Adresa: Str. George Cosbuc, Nr. 138, Galati.