Beneficiile usilor industriale rapide

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, usi
Ultima actualizareLuni 1 octombrie 2018
Vizualizari897

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca ai nevoie de un upgrade al modelului curent de usi industriale pe care le folosesti pentru spatiul tau industrial sau comercial, nu ar strica sa iei in considerare si optiunea usilor industriale rapide. Aceste modele foarte rapide si cu o eficienta sporita permit intrari si iesiri mai rapide si pot fi extrem de benefice pentru orice proprietar de business care isi doreste sa isi eficientizeze afacerea.

Daca nu stii care sunt beneficiile acestui tip de usi rapide, nu iti face griji. Suntem aici sa iti oferim intotdeauna informatiile de care ai nevoie. Am reunit, in cele ce urmeaza, cateva dintre aspectele cele mai importante si mai benefice ale acestui sistem extrem de comod si usor de folosit.

Control superior al zgomotelor si mirosurilor

Pentru ca usile industriale rapide se inchid mult mai rapid decat oricare alte usi industriale, exista sanse mai mici ca poluarea fonica sau mirosurile neplacute sa patrunda in spatiul de lucru sau sa iasa din acesta.
Aceasta este cu adevarat avantajos daca spatiul tau se afla intr-o zona mai populata, pentru ca inseamna ca iti poti desfasura munca intr-un mediu mai controlat. Controlul mai mare asupra poluarii olfactive s-a dovedit a fi extrem de popular in industria reciclarii, industria alimentara sau in agricultura, care sunt mai predispuse sa produca mirosuri puternice care pot fi destul de deranjante pentru cei care locuiesc sau lucreaza in zona in care se afla spatiul tau industrial.

Posibilitati reduse de contaminare

Actiunea rapida a usilor inseamna ca, in principiu, conditiile interioare din locul tau de munca sunt mult mai putin expuse conditiilor din mediul exterior. Astfel, usile industriale rapide iti permit sa asiguri mult mai usor conditii sigure pentru afacerea ta si sa reduci cat de mult posibil riscul contaminarii din cauza prafului, parazitilor sau oricaror altor agenti de contaminare.

Control mai bun al temperaturii

Daca afacerea ta functionaza in cadrul unui domeniu care necesita o temperatura constanta (de pilda in industria alimentara), atunci usile industriale rapide te pot ajuta sa mentii constanta temperatura de care ai nevoie, fara sa iti expui productia. Pentru ca usile stau deschise mult mai putin timp comparativ cu usile industrial obisnuite, exista sanse mult mai mici ca temperatura de afara sa afecteze temperatura din spatiul tau de lucru.

Acesta este, de asemenea, un avantaj pentru companiile care au foarte multi angajati care lucreaza in mediul industrial al depozitului, pentru ca astfel usile industriale rapide le pot mentine acestora conditiile confortabile de lucru (mai ales iarna cand temperaturile de afara sunt scazute, iar deschiderea frecventa a usii poate raci spatiul de lucru), si astfel angajatii vor lucra cu mai multa productivitate.

Durata de viata mai mare

Usile industriale rapide sunt facute sa reziste fara probleme uzului foarte frecvent, intensiv, beneficiind de productia pe baza unor tehnologii superioare, mult mai calitative decat in cazul altor usi industriale. Aceste caracteristici imbunatatite fac ca usa ta industriala rapida sa fie extrem de rezistenta si sa aiba o durata de viata garantata foarte extinsa. Este important, insa, sa evaluezi tot timpul starea de functionare a usilor tale industriale si sa te asiguri ca nu exista nicun fel de probleme in functionarea si aspectul acestora (eventuala functionare ingreunata, infranata, sau eventuale semne de loviri sau deformari), pentru ca acestea nu numai ca vor limita durata de viata a usii tale, dar ii vor scadea si din eficienta in cadrul afacerii tale.

Eficienta energetica

Usile industriale rapide sunt eficiente din punct de vedere al consumului energetic, pentru ca reduc expunerea mediului interior la conditiile de mediu de afara. Astfel, datorita utilizarii unei usi industriale este mult mai putin probabil ca spatiul tau industrial sa fie afectat de vantul rece sau de soarele arzator, in functie de anotimp, ceea ce reduce necesitatea utilizarii instalatiei de incalzire, respectiv a instalatiei de aer conditionat, ca mijloace de control al temperaturii.

Usi rapide speciale

Unele dintre domeniile care necesita cel mai inalt grad de siguranta si performanta sunt domeniul alimentar si domeniul farmaceutic. Pentru spatiile apartinand afacerilor din aceste domenii, exista variate tipuri de usi industrial performante si utile, insa fara doar si poate cele mai eficiente si mai sigure sunt usile industriale rapide.

Usile care mentin calitatea alimentara te ajuta sa mentii conditiile maxime de igiena necesare pentru o afacere din industria alimentara. Usile rapide sunt gandite in asa fel incat sa intruneasca standardele de igiena, viteza si siguranta impuse spatiilor destinate procesarii alimentelor. Ele reprezinta, de asemenea, o solutie accesibila si care necesita intretinere minima.

Tot pentru industria alimentara, insa si pentru alte destinatii care necesita mentinerea unei temperaturi foarte scazute exista usi industriale rapide pentru camere frigorifice.
Usile industriale rapide etanseizeaza extrem de bine spatiul unei camere frigorifice si il separa fata de restul spatiului industrial in care iti desfasori activitatea. Viteza usilor industriale pentru camere frigorifice este extrem de utila atunci cand zona este intens traficata si mentine temperatura extrem de redusa in camera de depozitare pentru alimente si ingrediente pentru producerea acestora.

Cu ajutorul acestor usi pentru afacerea ta din industria alimentara sau a producerii de bauturi poti conferi mai multa siguranta procesului de productie, poti mari productivitatea, poti reduce costurile pentru energie si poti, in plus, sa reduci costurile per ansamblu pentru intretinere, cu conditia sa alegi intotdeauna o usa industriala rapida performanta.

Usile farmaceutice rapide sunt gandite si ele in asa fel incat sa intruneasca cele mai inalte standarde din industria farmaceutica. Ele sunt o investitie sigura si accesibila, pentru ca necesita intretinere minima. Functionarea acestor usi cu viteza mare permite spatiilor cu destinatie farmaceutica sa mentina un control al temperaturii si umiditatii, ca si un control al calitatii aerului, economisind in acelasi timp energie. Cu viteze impresionante, capacitati de auto-reparare si etanseizare continua, usile farmaceutice rapide vor reduce pana la minim infiltrarea de agenti patogeni in spatiul destinat producerii de produse farmaceutice.

Indiferent care este industria in cadrul careia functioneaza afacerea ta, vei gasi intotdeauna, mai ales online, suficiente variante de usi industriale rapide care sa raspunda necesitatilor tale. Sfatul nostru este sa alegi intotdeauna o companie prestigioasa, despre care ai referinte, si care sa iti ofere atat consiliere in alegerea usilor industriale rapide optime pentru business-ul tau, cat si sa te ajute cu montarea si, mai departe, cu service-ul si revizia pentru usile tale.

https://gunther-tore.ro