Sari la conținut
Forum Roportal

Ciocârlan

Gold Member
  • Număr conținut

    8343
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    36

Orice postat de Ciocârlan

  1. Da, dar Soarele nostru emite prea puțin silicon încât să fie totul sustenabil la nivel global.
  2. Adevărul că și eu m-am uitat la multe pelicule din Marvel Cinematics și DCEU, dar tu chiar crezi că imaginația bogată a unor regizori precum frații Russo sau Zack Snyder se va înfăptui, sau cel puțin se va portretiza la cel puțin 500 de ani de capabilitatea ființei umane de a înțelege măcar în mod teoretic singularismul tehnologic? Eu nu mai stau mult, că am decis să mă apuc la 37 de ani de fotbal profesionist - în Liga a 4-a, dar orice privilegiu de a menține forma fizică în mod real este un bun început. Aș vrea să cred, deși este ceva comun printre oameni, că asta m-ar face puțin zeu?
  3. Ciocârlan

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Blatul dintre cele două începe să devină chiar și la nivel oficial, evident și chiar penibil. Păcat de generațiile următoare de ruși și ucraineni ce vor îndura pe viitor repercusiunile acestui teatru de război - la propriu. Revin cu o completare: ambele țări vor fi "șterse" de pe fața Pământului.
  4. Ciocârlan

    Cum v-ati trezit in dimineata asta?

    La 3 ore după alarmă și după două ore să fiu întrebat de ce și cum am reușit să iau concediu medical
  5. Ciocârlan

    Acu la moment

    Oricum, Conference League mi se pare genul de compeție unde aș da și eu cel puțin un gol.
  6. Ciocârlan

    Acu la moment

    Mă simt ca un învingător... precum CFR Cluj în Conference League.
  7. Ciocârlan

    RO in Schengen in Aprilie 2014

    România nu va intra niciodată în Schengen. Cred că am mai scris așa ceva.
  8. Ciocârlan

    Pe agenda zilei. Evenimente externe

    Adevărul e că, sper și pentru evoluția practică a omenirii, ca Statele Unite să scape cumva de ambii boșorogi senili și lunatici - atât Biden cât și Trump. Sta-v-ar DeSantis în gât...
  9. Ciocârlan

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Uită-te pe o hartă a Europei Apusene de prin secolul XV până în 1917. Cam vreo 7 nume va avea teritoriul rusesc. Și încă o întrebare: ai fost vreodată în Rusia, să îți dai seama că nu e o singură țară. Recunosc, nici eu n-am putut călători mai mult de Marea Azov - pentru că asta vor ca lumea civilizată să vadă, dar nu și restul de după Urali. Oricât ar încerca să ascundă rahatul sub preș, îți dai seama că sunt săraci, corupți, consumatori de alcool și substanțe, dar și cu vreo 3 copii să îi chinuie, neavând posibilități. Corupți sunt pentru că, la fel ca noi, vor încerca orice tertipuri hilare în mare parte, pentru a putea fura. Se vor desființa singuri, precum au făcut alții cu pretenții de a avea mai mult - că așa vor mușchii lor. Da, recunosc... ar merita o nucleară peste Siberia.
  10. Ciocârlan

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Val de emigranți, familii destrămate. Foarte bine că ai de ce râde. Dar eu am vrut să menționez că Rusia nu va avea același noroc ca al Germaniei după reconstrucția masivă din anii '50. Ce credeai, că zic de nuke 'em all, sau ceva de genul? Ideea e că lumea va fi încântată ca vreo 10 ani încolo să avem prețuri infime la carburanți, la gaze pentru consum casnic, chiar și niște mașini ale oligarhilor vândute la prețuri de nimic pe OLX. Chiar și niște uraniu gratuit ne-ar mai folosi în cercetare, dacă tot au început să comenteze niște babuini humanoizi cu epoleți de prin Africa Occidentală.
  11. Ciocârlan

    Cine va fi noul Președinte al României?

    Dorinel Umbrărescu. Nu mă întrebați pe mine, vă va explica dânsul când își va depune candidatura.
  12. Ciocârlan

    A fost sau nu război în Ucraina?

    În fine. Eu îți vorbesc despre fapte, bugete militare adăugate recent la vistieria NATO - Suedia și Finlanda. Dar... mă cam lasă cu puține semne de întrebare faptul că susții în mod argumentat Lumea a 2- a cu pretenții de lume liberă și civilizată. La fel cum ar trebui să fie și economia într-o societate unde nu ai mai nimic de ascuns - liberă și nu condiționată de către o organizație exclusivistă cu substrat economic, dar mai precis... cine se aseamănă se adună. În realitate Rusia va fi, din păcate, ștearsă de pe fața pământului. Cu aportul celor ca tine, care susțin argumentele agresorului, doar pentru a fi diferit față de restul interlocutorilor. Jneb00n? Cu mine nu îți merge și chiar am timp mai râd pe seara asta.
  13. Ciocârlan

    Pe agenda zilei. Evenimente externe

    Olga, Angela Merkel nu mai e cancelar din 2021.
  14. Ciocârlan

    Pe agenda zilei. Evenimente externe

    Oricum va ieși DeSantis în 2024. De ce? Pentru că nu e un bătrân frustrat precum Donald Trump.
  15. Ciocârlan

    A fost sau nu război în Ucraina?

    Ia explică-ne cum vor fi afectate statele Baltice, fără ca Moscova (și probabil Minsk-ul) să fie bombardate de vreo... alte 20 de armate aliate la nivel internațional. Știi câte țări au participat la kkt-ul ăla de summit unde principala temă de dezbatere a fost posibila arestare a unui dictator? 40 în total - din care 15 țări bananiere, 20 de țări al căror regim a fost și va fi mereu discutabil, plus încă vreo 4 din obligații diplomatice ca membri BRICS - asta reprezintă Rusia în lumea reală și civilizată.
  16. Ciocârlan

    In ce ti-ar placea sa te reincarnezi ?

    Într-un shtūrlndbardgrnur
  17. Ciocârlan

    Mi-e pofta de ...

    De goshtashtidarnuptanevadinyobnou
  18. Ciocârlan

    Acu la moment

    Cine să te taie la drum lung? Doamne ferește , de se întâmplă, te duci/fugi/suni la cea mai apropiată secție de Poliție să denunți un atact/tentativă de omor, sau în cel mai rău caz la Urgențe, dacă e un atac grav. La ce ar ajuta să găsești o toaletă?
  19. Ciocârlan

    Mi-e dor....

    Eu vreau să fiu un unicorn.
  20. Am auzit de multe ori asa ceva, dar de cele mai multe ori, cred ca romanii tind sa fie subiectivi... sau poate singura lor iesire in strainatate a fost la un all-inclusive din Varna. Eu inca sunt de parere ca ale noastre romance nu sunt nici macar cele mai frumoase din Europa. Recunosc, sunt frumoase, dar nu dupa tipare gen "tara noastra-i o comoara, plina de bogatii, oameni destepti si drepti, etc..." Voi ce credeti? De data asta m-ar interesa.
  21. Ciocârlan

    Mi-e dor....

    Aicea?!
  22. Ciocârlan

    CHAT PART 10

    În fine, nu-mi vine a crede - se pot oferi sfaturi pertinente și la obiect pe această arie de... caterincă. Îmi place de voi - doar în mod circumstanțial, că în rest mă plac doar pe mine.
  23. Ciocârlan

    Muzica electronica

    E păcat ca această piesă produsă în 2000 să nu fie refăcută la nivelul ingineriei sunetului din 2023. Pur și simplu, producătorul (Lior Perlmutter) vrea ca sunteul să rămână intact - cam repetitivă de la minutul 5:55.
  24. Ciocârlan

    Acu la moment

    Rodica are dreptate. Habar nu am la ce anume se referă, dar are mereu dreptate.
×