Dedurizator apa rezidential si industrial de la Eco Aqua – Sisteme performante pentru eliminarea depunerilor calcaroase

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriapa, Dej
Ultima actualizareJoi 18 mai 2017
Vizualizari1633

Voteaza & Distribuie

Descriere

Eco Aqua este o companie specializata in sisteme de tratare a apei, de unde puteti comanda dedurizator apa disponibil intr-o gama variata de modele. Asadar, produsele sunt destinate atat mediilor rezidentiale, cat si celor industriale si semi-industriale.

Una dintre cele mai intalnite probleme ale apei este duritatea acesteia, fenomen intalnit peste tot in lume. Nimeni nu doreste sa se confrunte cu efectele unei ape dure, astfel ca exista o multime de echipamente care ne ajuta sa scapam de duritatea apei.

Eco-Aqua.ro - Ce este un dedurizator apa si cum actioneaza?

Dedurizatorul este un echipament ce elimina sarurile dure din apa, asa cum sunt calciul si magneziul, astfel ca depunerile de calcar nu vor mai aparea.

Exista statii de dedurizare casnice sau rezidentiale si statii industriale, folosite in spalatorii auto, uzine, fabrici etc.

Acestea pot fi prevazute cu o singura coloana de rasina (recomandate uzului casnic) sau doua coloane de rasini (recomandate mediului comercial si industrial). Un dedurizator apa se monteaza pe conducta principala de apa rece, ceea ce va permite eliminarea calcarului din apa pana sa ajunga la consumator.

Dedurizator apa Eco Aqua – Ce efecte neplacute are apa dura si cum scapi de acestea?

•Strica masina de spalat, centrala termica si alte aparate ce intra in contact cu apa dura o perioada indelungata;
•Apa dura lasa pete albe peste tot, in special in baie si bucatarie;
•Apa dura usuca pielea;
•Apa dura ingreuneaza procesul de fierbere a diverselor alimente;
•Apa dura creste factura la energie;
•Apa dura afecteaza cazanele de abur de inalta presiune, generatoarele de abur si alte echipamente industriale ce functioneaza cu ajutorul apei.

Solutia consta in instalarea unui dedurizator apa profesional, achizitionat de la o firma specializata asa cum este Eco Aqua.

Este nevoie de instalator pentru montajul unui dedurizator apa?

Atunci cand ne referim la mediul casnic, instalarea acestui echipament este destul de simpla, dar este de preferat sa apelati la cunostintele unui instalator.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa instalati un filtru de particule, responsabil cu protejarea statiei de dedurizare.

Abia apoi urmeaza montajul dedurizatorului, care va avea grija de toate echipamentele ce functioneza cu apa, dar si de suprafetele ce pot fi distruse din cauza depunerilor de calcar.

Cand stii daca ai nevoie de un dedurizator apa? Eco Aqua iti ofera toate solutiile de care ai nevoie!

In cazul in care nu stiti exact cat de dura este apa pe care o consumati si folositi zilnic, puteti apela la serviciile unui laborator specializat pentru a efectua un test de duritate.

Daca rezultatul va confirma faptul ca aveti nevoie de un dedurizator apa, Eco Aqua va asteapta cu toate echipamentele necesare.

Aici gasiti o gama variata de produse, la preturi avantajoase, despre care puteti afla mai multe detalii chiar de pe site-ul oficial Eco Aqua, www.eco-aqua.ro

In cazul in care locuiti in Cluj, facetio vizita showroom-ului de la adresa:
Str. N. Titulescu, nr. 45 - Dej. Judetul Cluj. Romania

Date de contact:
Tel / Fax: 0040364417173
Mobil: 0040764183771, 0040752137832, 0040740075755
E-mail: office @ eco-aqua.ro