Ce caută femeile pe internet

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguristiri
Ultima actualizareMarti 27 noiembrie 2018
Vizualizari934

Voteaza & Distribuie

Descriere

Frumoase, seducătoare, istețe, dar și misterioase, femeile sunt cu siguranță o enigmă. Este foarte interesant să descoperi ce caută femeile pe internet. Află mai multe din următorul articol!

Potrivit unui studiu publicat de MEDIAFAX și emis de către Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), femeile petrec mult mai mult timp pe internet decât o fac bărbații. Acest lucru de întâmplă pentru că doresc mereu să fie informate cu cele mai recente știri, dar și pentru faptul că găsesc internetul un prilej bun de socializare cu prietenii pe care îi au.

Este foarte interesant, însă, să analizăm lucrurile pe care le caută femeile atunci când intră pe internet. În cele mai mult cazuri, ele caută sfaturi legate de frumusețe și sănătate. Sunt interesate să afle ce diete revoluționare au mai apărut, ce tehnici de înfrumusețare sunt la modă, dar și cum pot duce un stil de viață mai sănătos, iar toate astea se află doar la un click distanță.

De asemenea, sunt interesate și de căutarea unor destinații de vacanță alături de prieteni sau partenerii lor. Întotdeauna se vor uita după cele mai exclusiviste locații, cele care reușesc să le cucerească încă de la început și sunt dispuse să plătească chiar și un preț destul de consistent pentru achiziționarea biletelor.

Atunci când nu caută sfaturi sau destinații de călătorie, femeile sunt interesate de stiri mondene, atât din România, cât și din străinătate. Vor să fie la curent cu cele mai noi bârfe legate de acestea și, în consecință, nu ratează nicio știre.

Ce poate iubi mai mult o femeie decât niște cumpărături online? Este o pasiune de a lor care cu siguranță nu va muri vreodată. Iubesc să caute printre diferite articole de îmbrăcăminte și să aibă mai multe opțiuni din care să aleagă. Bineînțeles, se vor consulta și cu prietenele lor înainte de a plasa o comandă, tot prin intermediul internetului.

Rețeaua lor de socializare preferată este Facebook-ul pentru că acolo pot împărtăși cu prietenii noutăți din viața lor și invers, dar găsesc în această aplicație și un prilej excelent pentru a comunica. Se pot exprima liber și pot trasmite cu exactitate ceea ce își doresc, fără a lăsa loc de interpretări. Se distrează dând like-uri și împărtășind momente drăguțe cu prietenii lor.

În timp ce femeile sunt axate pe această latură mai superficială a lucrurilor atunci când caută ceva pe internet, bărbații sunt mult mai practici. Ei folosesc internetul mai mult pentru documentare. Atunci când vor să repare ceva și își doresc să găseasc o soluție, cu siguranță vor apela la internet. De asemenea, sunt interesați și de noile lansări în materie de gadget-uri. Atunci când vine vorba de cumpărături on-line, bărbații și femeile sunt aproape de egalitate, cu un mic avans, totuși, din partea bărbaților, care obișnuiesc să facă mai multe cumpărături și să plătească un preț mai mare pentru smartphone-uri sau alte electronice. Acest lucru este evident mai ales în perioada unor reduceri, așa cum sunt zilele de Black Friday sau Cyber Monday.