Sari la conținut
Forum Roportal

Alege doar piese de scuter originale

enrique00a

184 citiri

In ultimii ani, rata cumpararii unor componente moto noi direct din mediul virtual a crescut considerabil. Astazi, mai mult de 20% dintre romani aleg magazinele online ale dealerilor autorizati ca mijloc de achizitie a noilor piese de scuter, conform unui studiu GPEC datat 2019.

Iata doar cateva motive pentru a alegere un set nou de piese de scuter:

Preturi rezonabile

Majoritatea celor care opteaza pentru varianta de piese Kymco sau Piaggio scuter considera costul scazut ca fiind principalul avantaj. Intr-adevar, poti gasi piese scutere Kymco online ieftine comparativ cu cele din magazinele fizice, extrem de ieftine, daca este sa raportezi preturile lor la cele propuse de specialistii din service-urile pentru motociclete. Dar tine cont de faptul ca, pe langă pret, conteaza si calitatea!

Asadar, nu putem vorbi de preturi foarte mici. Un filtru ulei sau un set de directie complet tot te va costa ceva, iar daca nu vrei ca dupa scurt timp de la inlocuirea lor sa ajungi iar in service, atunci trebuie sa fii atent la calitate. Alege piese scuter Kymco sau Piaggio de pe scutermania!

Calitate si pret echilibrate

Atunci cand alegi o gama complete de piese Kymco, indifferent ca vorbim despre filtre sau despre sistemul de franare, producatorul a avut grija sa calibreze perfect pretul si calitatea, astfel incat siguranta sa nu fie puse in pericol.

Pretul redus nu reflecta intotdeauna o calitate acceptabila a produselor, astfel incat sa te simti in siguranta in saua mopedului pe care il detii. De aceea, o alegere responsabila si echilibrata te va scapa de temeri atunci cand utilizezi foarte mult scuterul prin oras si soliciti la maxim ambreiajul. Cu un ambreiaj nou, poti rula cu incredere pe orice distanta.

Gasesti rapid produsele potrivite

Din cele de mai sus mai rezulta un alt mare avantaj: gasirea rapidă a produselor potrivite. Astfel ca, in loc sa te deplasezi dintr-un loc in altul in cautarea bujiei sau a amortizorului de directie perfect (cel care se potriveste modelului de moto-scuter pe care il detii), rasfoiesti rapid paginile virtuale ale unui catalog de piese Kymco originale, dupa ce selectezi tipul scuterului si piesa dorita.


×