Uniunea animalelor 3D

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHolger Tappe, James Corden, Jim Broadbent, Reinhard Klooss
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1090

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Animals United 3D
An: 2010
Durata: 93 minute
Regia: Reinhard Klooss, Holger Tappe
Scris de: Reinhard Klooss, Erich Kästner
Actori: Billy Beach, Jim Broadbent, James Corden
Gen: Animatie, Familie

Inspirata din cartea pentru copii a lui Erich Kastner „The Animals’ Conference”, animatia regizata de Reinhard Klooss şi Holger Tappe prezinta o armată de creaturi, mari şi mici, care trezeste omenirea din „somnul” său  in ce priveste incălzirea globală şi poluarea.
 
O lista impresionanta de celebritati, printre care James Cordon, Andy Serkis, Vanessa Redgrave, Joanna Lumley, Stephen Fry şi Billie Piper sunt vocile acestui exuberant film animat de familie.

Locuind în Delta Okavango, Billy, un suricat (mamifer mic din desertul Kalahari) răutăcios şi cel mai bun (şi singurul) prieten, Socrate, un leu prietenos, aşteapta inundaţia anuala, esenţiala pentru Delta şi toate animalele care trăiesc acolo.

Animalele descopera ca oamenii le-au distrus habitatul construind un baraj pentru un complex de agrement. Dorind să dovedească fiului său adorat Junior că el nu e excentricul ratat pe care toată lumea il crede, Billy cauta o cale pentru a găsi apă si a salva delta, însoţit de Socrate. În călătoria lor, acestia întâlnesc un grup de animale din întreaga lume, ratacite şi poznase, care s-au adunat în Africa în căutarea unei noi case. Filmul transmite un mesaj clar omului, si anume „sa nu se puna” cu natura.