Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    12015

Utilitati inedite ale unui set de manusi moto

enrique00a

135 citiri

Pentru multi motociclisti,  pilotajul este o chestiune de senzatii sau sentimente. Astfel, deoarece la motociclete totul incepe de la acceleratie, manusile moto adecvate sunt o necesitate fundamentala. In plus, o pereche de manusi moto sunt un element cheie de protejare in caz de cadere si de aparare importanta impotriva vremii nefavorabile.

Din fericire, exista multe opțiuni pe piata din care sa alegi. Unele concepute mai mult pentru mediul urban, altele pentru drumuri lungi si altele offroad. In mod similar, exista modele de iarna sau vara. Si, desigur, toate acestea realizate cu diferite tipuri de materiale.

Aceste echipamente moto au o serie de utilitati, printre care se numara:

Siguranta

Scopul principal al manusilor este de a proteja mainile in caz de cadere sau alt tip de accident. Prin urmare, este esential sa verificati cu ce fel de protectii vin acestea. In plus, este important sa ti se potriveasca suficient de bine, altfel

vor cadea imediat ce intra in contact cu solul.

 

Protejeaza pe vreme nefavorabila

In caz de vreme nefavorabila, burnita sau ploaie, este o mana cereasca sa ai asupra ta o pereche de manusi moto. Acestea ofera o aderenta crescuta si previn alunecarea mainilor. In plus, te ajuta sa rulezi in deplina seguranta si cu maxima incredere alaturi de motocicleta ta.

 

Combina confortul cu siguranta

Da, chiar este adevarat! Manusile moto ofera acest dublu avantaj, si anume, acela de a reuni, intr-un singur echipament, atat confortul sporit,mai ales pe vreme racoroasa, dar si siguranta suplinentara, in sensul ca poti stapani nau bine acceleratia si frana.

 

O mai buna ventilatie

Ele sunt adaptate pentru a oferi o rezistenta mai mare la pamant. Prin urmare, acestea sunt mai potrivite pentru utilizarea pe piste de murdarie si nu atat pentru mediul rutier sau urban.

Sunt fabricate din materiale textile si sunt foarte usoare. In plus, ele sunt de obicei fabricate din materiale care permit o buna ventilație. Acestea sunt cele care se potrivesc cel mai bine mainii, astfel incat ofera o nota magnifica si cele care prezinta cele mai ergonomice modele.

Desi au unele protectii si intariri in unele zone, ele sunt cele care ofera cea mai mica protectie dintre cele trei.

Utilizarea manusilor este esentiala pentru o conducere mai sigura, in măsura in care in unele tari, purtarea lor este obligatorie. Obligatoriu sau recomandat, adevarul este ca avantajele importante pe care le ofera depasesc dezavantajele lor.


×