Sari la conținut
Forum Roportal

Tipuri de încălțăminte copii pentru vreme rece

enrique00a

230 citiri

Există mai multe tipuri de încălțăminte copii pentru vreme rece și, ca și versiunile pentru adulți ale acestora, sunt menite să mențină picioarele copiilor tăi în siguranță, calde și protejate. Cele mai populare modele pentru copii includ ghete de zăpadă, ghete de drumeție și cizme de cauciuc.Este posibil ca cei mici să nu realizeze că picioarele lor sunt reci la fel de repede precum copiii mai mari și adulții, probabil pentru că uneori sunt prea ocupați să se distreze în zăpadă sau în băltoace. Indiferent dacă ești în căutare de ghetuțe băieței sau cizmulițe fete este important să acorzi atenție câtorva aspecte. Dacă vrei ghete care să reziste la fel de bine la topirea zăpezii ca și la zilele ploioase, vei dori o pereche mai degrabă impermeabilă decât doar rezistentă la apă. De asemenea, ar trebui să fii atent la cât de înaltă este încălțămintea. Dacă copilul tău va călca cu picioarele în straturi mari de zăpadă, vei dori o cizmă mai înaltă, care să împiedice zăpada să pătrundă peste manșetă. Încălțămintea pentru copii nu trebuie sa fie  doar adorabilă, dar și practică și confortabilă. Incaltaminte copii gasesti pe Emag.

Ghetuțe pentru zăpadă

Dacă locuiești în părți ale țării care se confruntă cu zăpadă, o pereche de ghetuțe pentru zăpadă este absolut esențială pentru copilul tău, mai ales dacă plănuiești să petreceți mult timp afară. Încălțămintea copii pentru zăpadă oferă căldură, izolație, impermeabilitate și, cel mai important, aderență  pentru a menține picioarele copilului în siguranță în zilele geroase. Există o mulțime de modele de ghetuțe băieței sau fetițe pentru zăpadă, de multe ori cu modele viu colorate care să le atragă interesul.

Ghetuțe de drumeție

Pentru aventuri în aer liber, ia în considerare ghetele de drumeție pentru copilul tău. O ghetuță de drumeție este doar o versiune mai mică a unei ghete de drumeție pentru adulți, oferind același suport și tracțiune. Ghetele de drumeție sunt cel mai potrivit tip de încălțăminte copii pentru excursiile la pădure sau la munte. Căută ghete care sunt proiectate pentru vreme rece și pot avea materiale impermeabile. Cele mai bune ghetuțe băieței sau fetițe, pentru drumeție, sunt de la Salomon, Columbia sau Merrell.

Cizmulițe de cauciuc

Cizmulițele de cauciuc sunt cel mai bun tip de încălțăminte copii pentru zilele ploioase și umede, pentru că oferă impermeabilitate garantată. Astfel copilul tău se va putea bucura de libertatea de a se juca cu picioarele în băltoace, fără să își ude șosetele. Cizmele de cauciuc sunt distractive și creative și sunt un tip de încălțăminte copii adorabil. Aceste cizme vin în diferite stiluri și modele și  adesea în culori strălucitoare și modele distractive special concepute pentru picioarele mici. În comparație cu alte tipuri de cizme, cizmulițele de cauciuc pentru copii sunt în general o opțiune ieftină.

Ghetuțe de stradă

Fie că este vorba de o pereche de ghetuțe cu fermoar, până la gleznă sau de o pereche de cizmulițe îmblănite, de iarna, fără închidere, este bine să ai o opțiune de încălțăminte copii potrivită pentru activitățile zilnice, precum mersul la scoală sau plimbările în oraș. Aceste modele sunt de obicei călduroase și confortabile, dar nu sunt impermeabile. De asemenea se potrivesc mai ușor ținutelor copiilor, față de modelele enumerate mai sus. Poți să alegi modele de ghetuțe băieței de la Timberland, Nike sau Levi`s și ghetuțe fetițe de la UGG, EMU Australia sau Clarks.


×