5 valori pe care trebuie sa le respecte un magazin de piese auto

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguripiese auto
Ultima actualizareSambata 10 septembrie 2016
Vizualizari1082

Voteaza & Distribuie

Descriere

Orice șofer trebuie sa aiba un magazin piese auto preferat. Daca nu ai inca unul, este clar ca trebuie sa gasesti. Motivul este cat se poate de simplu: mai devreme sau mai tarziu vei avea nevoie de piese auto si vei dori sa cheltuiesti cat mai putin bani. Astfel, in momentul in care iti cumperi prima masina este bine sa te asiguri ca ai si un magazin piese auto la indemana.

Cum alegi, insa, un astfel de magazin?

Am ales 5 valori pe care un magazin de piese auto trebuie sa il aiba:

  • - Trebuie sa aiba o varietate mare de produse. Exista mii de producatori de piese auto in lume, care mai de care mai interesanti. Este bine sa ai de unde alege. Cu cat varietatea este mai mare, cu atat preturile sunt mai mici si sansele de a cumpara o piesa de calitate cresc considerabil.
  • - Trebuie sa ofere un suport de buna calitate. Nu toti soferii sunt buni mecanici, asadar, atunci cand cumpara o piesa auto trebuie sa aiba pe cine intreba despre calitatea ei. Este adevarat ca de cele mai multe ori, piesele auto se cumpara in urma sfaturilor venite din service. Chiar si asa insa, un sfat in plus nu strica.
  • - Trebuie sa aiba un istoric cat mai bogat. Exista si magazine noi care au o calitate foarte buna a serviciilor, insa un magazin cu istorie are deja niste criterii de calitate bine conturate si are un ritm.
  • - Trebuie sa ofere cat mai multe avantaje client. Alege un magazin de piese auto care ofera avantaje. Transportul gratuit, reducerile de 5-10 % la comenzi foarte mari sau alte gratuitati pot face diferenta si te pot ajuta sa economisesti.
  • - Trebuie sa poata fi folosit online. Majoritatea celor care comanda online o fac pentru ca este mai simplu. Uita-te la magazinul de unde cumperi si alege unul care sa fie cat mai simplu si care sa iti permita sa gasesti si sa comanzi piesa preferata in doar cateva secunde sau in cel mai rau caz, minute.