Jump to content
Forum Roportal

Piesele centrale ale living-ului casei noastre

Sign in to follow this  
enrique00a

349 views

Living-ul este încăperea în care, cu siguranță, cu toții petrecem cel mai mult timp liber pe care îl avem la dispoziție când suntem acasă. Fie că preferi să citești în liniște ore întregi, fie că vrei să recuperezi ultimele episoade ale serialelor tale preferate, living-ul este spațiul în care cu toții ne permitem să ne relaxăm și să ne bucurăm de momente plăcute în compania celor dragi. Nu e de mirare, din acest motiv, că suntem cu toții atenți la modul în care ne aranjăm și ne mobilăm living-ul.

Pentru că ne dorim să avem un spațiu cât mai plăcut, în care să ne simțim cu adevărat acasă, este important să acordăm atenție încă de la început modului în care dorim să ne amenajăm living-ul. Și pentru că mobila de living modernă este, de cele mai multe ori, o investiție pe termen lung, este indicat să avem grijă ce alegem la momentul potrivit.

Așadar, care sunt piesele centrale ale mobilei de living și cum putem să ne asigurăm că facem alegerile cele mai bune pentru noi? Pornind de la design-ul general al spațiului, culorile dominante din încăpere și atmosfera pe care vrem să o inducem, trebuie să alegem acele piese de mobilă de living modernă care să se armonizeze în design. În funcție de stilul tău personal, încearcă să aduci un strop de personalitate și în această încăpere. Preferi un stil nonconformist, modern, minimalist? Sau poate ești adeptul unui stil rustic, confortabil, ce induce o atmosferă de calm și liniște? Pornind de la răspunsul pe care ți-l oferi, alege mobilă de living care să se potrivească stilului tău.

Indiferent de situație, există câteva piese de mobilă de living modernă care nu trebuie să îți lipsească. Canapeaua este pe primul loc și, bineînțeles, este și piesa de mobilă de living ce ocupă cel mai mult spațiu. Cum poți să alegi canapeaua perfectă? Ai grijă, în primul rând, la dimensiunile spațiului pe care îl la dispoziție și dimensiunile canapelei pe care o alegi, întrucât acestea trebuie să fie compatibilă. Dacă dorești să folosești canapeaua și drept spațiu de dormit pentru musafiri, poți să alegi o canapea extensibilă, ce îți oferă și mai mult confort în timpul maratoanelor de filme. Pe lângă culori și design ce reflectă un stil personal, canapeaua trebuie să fie confecționată din materiale de calitate, rezistente în timp, ușor de întreținut.

A doua piesă de mobilă de living indispensabilă este o masă. Ea poate fi mică, de cafea, sau poate fi o masă mai încăpătoare, pe care să aranjezi anumite accesorii, cărți, flori sau orice îți mai face ție plăcere să ai aproape. 

Pentru ca această piesă de mobilă de living să arate frumos în design-ul încăperii, dimensiunile acesteia trebuie alese în funcție de dimensiunile canapelei, în mod proporționat.

Nu în ultimul rând, menționez ultima piesă de mobilă de living indispensabilă oricărei case: o mică bibliotecă sau dulap cu rafturi. Această piesă de mobilă de living este predestinată spațiului în care îți vei păstra cu grijă cărțile preferate și, bineînțeles, dacă ești fan al filmelor și serialele, televizorul. Bineînțeles, ține cont de faptul că distanța ideală dintre canapea și televizor este de 2,5 metri!

mobila pentru sufragerie living room.jpg

Sign in to follow this  

×