Conferința „Real Estate & Construction Forum” își deschide porțile pe 22 martie în București

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriRomania
Ultima actualizareMiercuri 8 martie 2017
Vizualizari1105

Voteaza & Distribuie

Descriere

BusinessMark anunță organizarea celei de-a patra ediții a conferinței „Real Estate & Construction Forum”, ce va avea loc pe 22 martie 2017 la Hotel Radisson Blu din București. Cei mai buni specialiști în domeniu vor analiza piața de real estate, provocările anului 2017 și noile tendințe în dezvoltarea imobiliară.

În 2017, conferința „Real Estate & Construction Forum” se desfășoară în sesiuni tematice: Office-Retail – Industrial & Logistic și cea de-a doua dedicată pieței de rezidențial;
16 specialiști în domeniile imobiliar & logistică vor dezbate teme legate de situația actuală și proiectele în curs de realizare pe diferite segmente ale pieței;
Evenimentul este moderat de Ilinca Păun, Managing Partener, Colliers România și Cătălin Ștefănescu, Consultant Comunicare Real Estate;
Primele 3 ediții ale evenimentului au reunit 33 de speakeri și peste 350 de participanți.


Evenimentul abordează teme de interes specifice pentru sectorul logistic & imobiliar: spațiul rezidențial, comercial, birouri și spații logistice, gestionarea eficientă a riscurilor de țară și de proiect, sursele de finanțare, avantajele dezvoltării sustenabile, provocările cu care se confruntă dezvoltatorii, analiza sectorului construcțiilor, modificări fiscale și legislative și efectele acestora asupra pieței precum și alte subiecte specifice industriei.

„Prin conferința Real Estate & Construction Forum ne dorim să încurajăm întâlnirile față în față și să facilităm dialogul participanților cu profesioniștii în domeniu. Rezultatele acestui proiect și desfășurarea lui pentru a patra oară demonstrează interesul pentru piața de real estate care, evoluează continuu.”,a declarat Dan Popescu, Managing Partner BusinessMark.

Participanții au oportunitatea să interacționeze cu cei mai importanți jucători din domeniu:

INGO NISSEN, General Manager, Sierra Developments România
TATIAN DIACONU, CEO, Immochan România
FLORIN FURDUI, Country Manager, Portland Trust
ALEXANDROS IGNATIADIS, Co-fondator, Octagon Contracting & Engineering
MAURICIO MESA GOMEZ, Director General, Cordia România(Futureal Group)
ANA DUMITRACHE, Co-Country Manager, CTP România
SORIN IOAN BLAGA, General Manager, Liebrecht & Wood România
ALEXANDRA SMEDOIU, Director Consultanță Fiscală, PwC România
ANDREEA COMȘA, Managing Director, Premier Estate Management
GABRIEL VOICU, Director Divizie New Homes, Coldwell Banker Affiliates of Romania
ROBERT MIKLO, Associate Director, Investment Services, Colliers International
DRAGOȘ VÎLCEANU, Președinte, Asociația Brokerilor Imobiliari
ȘTEFAN CREMENE, Director Comercial, Willbrook România
ROXANA DUDĂU, Associated Partner, Head of Real Estate Department, Noerr
DANIEL MANAȚE, Președinte, ANEVAR
DANIEL MOREANU, Managing Partner, MOREANU Law

Conferința „Real Estate & Construction Forum” este dedicată unui public țintă divers: investitori pe piața imobiliară, dezvoltatori imobiliari, agenții imobiliare și brokeri, companii de construcții și consultanță, birouri de arhitectură, furnizori de materiale de construcții și tehnologii, comercianți de material de construcții, societăți de avocatură și experți în domeniu.

Evenimentul este organizat de BusinessMark alături de Noerr și BCCBR, cu sprijinul partenerilor media: Agenda Constructiilor, Portal Electric, Mașini și Utilaje, Femei în afaceri, NewMoney, Arena Construcțiilor, 100% Construct, Energynomics.ro, Business24, MLM News, Spațiul Construit, Constructiv, Ghid Construcții, Imobiliare.net, Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, Promo Afaceri, PRBox, Rbeconnect, Economiaonline, BusinessWoman, Administratie.ro, Plan de afacere, Antreprenor, Transilvania Business, Economia Online, Ziare.com, Startups.ro, Chalbert, Manager Express, Global Manager, Finzoom, Bucureșteni.ro, Roportal, Debizz, Vox Capital, Revista Valoarea, Rabbit, Legal Marketing, Avocatura.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office @ business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.