Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    199
  • comentarii
    9
  • citiri
    12157

Cum cumperi cele mai ieftine parfumuri

enrique00a

390 citiri

blog-0883884001488901982.jpg

Daca sunt ieftine, asta nu inseamna ca parfumurile nu au un miros care sa dureze. Fie ca iti plac cele fructate, cele cu mirosuri florale sau cele dulci, parfumurile sunt intotdeauna o incantare!

 

Au note senzuale, unele sunt fresh, in timp ce altele sunt ideale pentru o intalnire. Ele pot fi cumparate la cele mai bune preturi atunci cand sunt la oferte, pentru ca atunci magazinele scad foarte mult din pret, chiar si pana la 70% din pretul initial.

 

Un loc ideal de unde sa achizitionezi parfumuri ieftine, la preturi mici, il reprezinta orice magazin de tip duty free din aeroport. Asa ca nu ezita sa strangi bani, iar cand intri intr-un asemenea magazin sa iti cumperi parfumul preferat sau sa incerci o noua aroma, ceea ce este intotdeauna binevenit. Caci, daca stam bine sa ne gandim, cui nu ii place sa aiba acasa o colectie intreaga de parfumuri, pe care sa le poata purta dupa bunul plac? Ei bine, oricui!

 

Poti sa cumperi parfumuri ieftine daca alegi sa fie intr-un recipient de 30 ml, nu in unul de 50 ml sau de 100 ml. Te va tine mai putin, ceea ce este normal, insa nu vei cheltui bani multi pentru a-l cumpara.

Apa de toaleta sau parfumuri ieftine

 

Daca nu tii neaparat sa cumperi apa de parfum, care are mai multi compusi aromatici, cei care ii si dau mirosul, atunci ai la indemana si alte variante. In categoria de parfumuri ieftine se incadreaza si apa de toaleta, care este o alegere buna pentru ca este mai ieftina decat un parfum care are o concentratie mai buna. Dar asta nu inseamna ca apa de toaleta nu are un miros persistent, care sa dureze. Barbatii pot sa opteze pentru apa de colonie, care se gaseste in diferite vaiante, iar mirosul este unul extraordinar de placut.

Notele de parfum printre cele mai cautate, in special de catre doamne, sunt cele usoare, vaporoase, care iti dau senzatia de libertate. In aceasta categorie se incadreaza notele florale, cat si cele fresh. Insa la fel de cauatte sunt si notele mai puternice, esentele condimentate, cat si cele lemnoase. Acestea sunt perfecte pentru o seara romantica!


×