Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    11987

Etichetele adezive, pro si contra

enrique00a

406 citiri

blog-0441670001490970820.jpg

Etichetele adezive pot fi lipite pe mai multe tipuri de suprafete. Exista atatea variante de etichete albe, cat si color, astfel incat sa fie indeplinite cat mai multe cereri ale clientilor. Etichetele adezive pot fi fi transparente

O astfel de eticheta poate sa fie si transparenta. Totodata, pentru cei care doresc, acestea pot fi personalizate, ceea ce inseamna ca pot avea culori, forme, desene diferite pe suprafata acestora. Totul depinde de ceea ce isi doreste clientul!

 

Pot fi folosite pentru a personliza pliantele, pentru a fi lipte pe un perete, pe o invelitoare a unei carti sau pe mape de prezentare. Iti mai amintesti de etichetele de pe vremea cand erai copil si mergeai la scoala? Ei bine, exista si acum, insa in varianta mult imbunatatita!

 

Etichetele autoadezive pentru cart si caiete sunt special concepute astfel incat sa fie atractive pentru cei mici, ca ei sa poata sa isi aleaga modelul pe care il doresc. Acestea se gasesc sub diferite forme si modele, care mai de care mai atractive. Unele variante sunt foarte frumos colorate si au pe ele tot felul de desene si figuri interesante, astfel incat cei mici sa se mandreasca la scoala cu manualele si cu caietele lor, care au un aspect deosebit.

 

Exista variante de etichete adezive colorate, care sa scoata in evidenta anumite lucruri. Astfel, este vorba despre modelele de etichete destinate pentru marfurile din magazine. In acest mod cumparatorii pot vedea mult mai bine preturile afisate pe marfurile din raft, pentru ca etichetele acestea le scot in evidenta.

 

index_3.jpg

Se vand in general la rola

Aceste etichete adezive se vand, de obicei, la rola. Rolele au dimensiuni mai mici sau mai mari, in functie de dimensiunea etichetelor. In functie de utilitate, etichetele adezive se pot folosi in mai multe domenii, de la aeronautica, pana la IT si telefonie mobila. Acestea se utilizeaza conform instructiunilor primite. In momentul in care se dezlipesc, ele nu lasa urme, fiind usor de indepartat. In cazul in care etichetele adezive au adeziv permanent, procesul de indepartare va fi unul mai greoi.


×