Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    197
  • comentarii
    9
  • citiri
    12012

Cum alegi un incarcator Acer

enrique00a

225 citiri

blog-0245514001488366706.jpg

Un incarcator de laptop Acer poate fi ales tinand cont de diverse criterii. Astfel, incarcatorul de laptop trebuie sa fie exact modelul de care ai nevoie, ca bateria de la laptop sa poata sa se incarce cum trebuie. Citeste seria cu atentie de la incarcatorul Acer

Inainte sa arunci incarcatorul de Acer vechi, pentru a-l inlocui cu cel nou, trebuie sa citesti foarte bine eticheta. Eticheta este lipita undeva pe spate. Acolo afli toate detaliile referitoare la tipul de adaptor de care ai nevoie ca sa incarci bateria de la laptop. Asadar, incarcatorul de laptop Acer trebuie sa fie ales respectand acele criterii. Ca sa se incarce bine, incarcatorul trebuie sa fie tinut in priza mai mult timp.

 

Un acumulator de notebook poate sa tina fara sa fie pus la incarcat cateva ore, depinde de vechimea acesteia. Totodata, durata unei baterii tine si de cat de multe programe ruleza in acel moment pe calculator. Cu cat ruleaza mai multe programe, este normal ca bateria sa se termine mai repede si sa aiba nevoie sa fie pusa la incarcat.

 

Bateria unui notebook incepe sa aiba o autonomie mai mica dupa cateva luni de cicluri de incarcare si descarcare. Ea este facuta in asa fel incat ciclurile de incarcare si descarcare sa fie de cateva sute. In momentul in care nu mai este functionala, atunci va trebui sa fie inlocuita cu una noua. Sau, daca este posibil, o poti scoate din laptop, ceea ce inseamna ca vei putea sa folosesti notebookul numai daca este pus la incarcat. In momentul in care este la incarcat, laptopul primeste curentul de care are nevoie, astfel incat sa poata sa functioneze cum trebuie. De aceea este necesar ca un incarcator Acer sa fie nou. Iar mediul online abunda in asemenea oferte pe partea de accesorii.

 

Bateriile de laptop sunt fabricate de diferite companii, ele sunt facute sa tina pentru o anumita perioada de timp dupa care incep sa dureze din ce in ce mai putin, pana in momentul in care vor ceda. Atunci mai poti folosi o perioada incarcatorul de laptop Acer, insa este de preferat sa cumperi un acumulator nou!

 

Daca vrei sa scoti bateria din laptop, atunci trebuie sa tii cont de faptul ca aceasta nu trebuie sa fie pusa niciodata la pastrare complet descarcata, pentru ca risti sa nu o mai poti folosi absolut deloc, pentru ca nu o sa mai poata fi incarcata.


×