DC News

Despre DC NewsDC News este un ziar online fondat de jurnaliștii Bogdan Chirieac și Răzvan Dumitrescu în mai 2010. Demersul editorial este explicat în editorialul primei ediții “De Ce News sau de ce ne-am făcut ziar când mulți trag obloanele”. De Ce News este condus de Val Vâlcu, jurnalist cu 22 ani de experiență în presă (senior editor la Adevărul, redactor șef la Gardianul și Puterea) care a preluat funcția de director DeCe News din ianuarie 2011. Secretar general de redacție este din aprilie 2011 Crișan Andreescu, care a lucrat în aceeași funcție la cotidianul Adevărul înca de la înființare. Proiectul DCNews a demarat cu aportul a patru jurnaliști, în prezent la activând 10 redactori cu experiență și mai mulți colaboratori.
Sursa informatii: ro.wikipedia.org
Pagina web: dcnews.ro

Se afişează 1-10 din 2006 rezultate.
  • Schimbare Carmen Dan. Chirieac: O înfrângere! Chiar nu înțeleg!
  • OUG Coduri penale. Carmen Dan: Vom vedea dacă vom putea...0

  • Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, că decizia privind elaborarea unei ordonanţe de urgenţă pe modificarea Codurilor penale a fost una politică, iar un astfel de demers "nu e un lucru rău", ea afirmând că urmează...

  • A suferit în epoca lui Boc. Nicolae Beg: ”Singura comună cu primar PSD din județ”
  • Emil Boc, AUDIAT la DNA în dosarul Poșta Română+191

  • Edilul a fost audiat, prin comisie rogatorie, în calitate de martor într-un dosar al DNA București. Informația a fost prezentată de Ana Maria Roman în emisiunea ”Esențial” de la Antena 3.
    Avocatul Dan Chitic a dat mai multe detalii despre acest caz.