Vizibilitatea crescuta a conducerii masinii cu ajutorul serviciilor Master Auto Glass Suceava

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimontaj parbriz auto, parbrize auto, Suceava
Ultima actualizareMiercuri 17 februarie 2016
Vizualizari1197

Voteaza & Distribuie

Descriere

Conducerea cu un parbriz fisurat sau cu unul care nu prezinta vizibilitate nu doar ca este un lucru periculos, ci este si ilegal, motiv pentru care cei mai multi soferi opteaza pentru o schimbare in service a geamurilor, lunetelor si parbrizelor in cel mai scurt timp. Din acest punct de vedere, in Suceava, compania Master Auto Glass ofera servicii de montaj si inlocuire parbrize la cele mai rentabile preturi, ceea ce face ca vizibilitatea soferilor pe soselele din Romania sa fie acurata, precisa si de drum lung.
Un mic accident auto, o piatra aruncata in parbriz sau cauzele unui dezastru natural sunt printre factorii care ii determina pe soferi sa inlocuiasca parbrizul masinii, mai ales ca o fisura oricat de mica poate cauza caderea parbrizului, afectand viata soferului si a pasagerilor. Master Auto Glass defineste o noua strategie prin care orice sofer poate calatori in siguranta in fiecare zi, atat la nivel national, cat si international, garantand pentru serviciile si produsele inlocuite.
„Viziblitatea soferului poate cauza mici pericole in timpul condusului, insa, atunci cand exista si o fisura a parbrizului, umezeala tinde sa patrunda si sa se infiltreze, aburind fereastra, lasand soferul ingrijorat, lipsit de claritate in timpul sofatului. De aceea, fiecare parbriz pe care il montam cu grija in service-ul nostru este garantat, beneficiind de adezivi speciali, folositi si lipiti dupa o formula chimica bine definita, in scopul de a reduce la minim lipsa de siguranta a soferului.” – afirma managerul general Master Auto Glass.

Specialistii in parbrize recomanda servicii moderne, la costuri accesibile
Pentru fiecare sofer, Master Auto Glass ofera o gama de produse si servicii ideale, astfel incat ceea ce un client isi doreste sa poata fi aplicat cu incredere si succes pe propriul autoturism. „Le oferim clientilor nostri inlocuire de parbrize, lunete, geamuri laterale, reparatii de parbrize, dar si lipire folii solare, cu autorizatie R.A.R., insa, nu ii uitam si pe cei care nu se pot deplasa la service, oferindu-le inlocuire parbrize la domiciliu, la unele din cele mai rentabile tarife de pe piata din Suceava, dar ne adresam si clientilor din alte judete invecinate.” – sustine cu incredere administratorul companiei Master Auto Glass, Suceava.
Calitatea serviciilor percepute, indeplinirea in conditii de maxima siguranta si indeplinirea certificarilor de atestare la nivel legal sunt atuuri care descriu compania Master Auto Glass, care isi propune pe viitor indeplinirea cerintelor individuale ale clientilor, acoperind o arie mare de tipuri de parbrize: pentru masini, tiruri, camioane, basculante, autocare, microbuze, tractoare, dar si pentru oricare alte tipuri de autovehicule care circula pe strazile din Romania. De aceea, cu peste 10 ani de experienta in domeniu, Master Auto Glass detine in stoc peste 3500 de modele de parbrize, lunete, geamuri laterale, pentru oricare dintre autoturismele mentionate.
Alaturi de atuurile companiei prezentate, se mai identifica un aspect extrem de major si de avantajos pentru clienti, si anume, garantia. Pentru aceasta, in fiecare dintre colaborari, Master Auto Glass isi respecta garantia, cu un timp de evaluare de 2 ani de zile, pentru acele servicii care au solicitat montarea de geamuri noi. Chiar si pentru serviciile clientilor care solicita echipa mobila a celor de la Master auto Glass pentru montaj parbrize sau schimbare lunete, fiecare membru al echipei isi indeplineste cerintele in cele mai sigure conditii, utilizand produse excelente de lipit si montat, care ofera duritate, rezistenta si sarcina extra de sustinere.
Indelinind nevoile fiecarui client in materie de inlocuire, montare sau schimbare geamuri, parbrize si lunete, Master Auto Glass defineste excelenta pe piata din Suceava si din imprejurimi, incat marturiile miilor de clienti sa nu conteneasca, in masura in care se respecta raportul calitate-pret, garantie, servicii profesionale si un ajutor de nadejde in oricare situatii ale schimbarii vizibilitatii soferilor de autoturisme, care nu isi pierd increderea in compania suceveana de schimbare si montaj parbrize.