Care sunt principalele avantaje ale instalarii unor sobe pe lemne pe timpul verii?

Care sunt principalele avantaje ale instalarii unor sobe pe lemne pe timpul verii?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurisoba
Ultima actualizareMarti 14 august 2018
Vizualizari1241

Voteaza & Distribuie

Descriere

Caldura este indispensabila vietii umane. Evolutia acesteia isi are locul inca din perioada Preistorica pana in zilele de astazi. Sursele de caldura sunt unele dintre cele mai cautate produse de pe piata de profil din Romania. Fiind impartite in toate tarile Europene, acestea pot fi gasite sub forma denumirilor de: sobe rusesti sau de teracota, sobe pe lemne sau seminee finlandeze.

Totul a inceput prin intermediul lemnelor. Fiind materiale rezistente si puternice, acestea au o capacitate calorica marita si astfel au capacitatea de a oferi caldura in orice spatiu.

Expansiunea lor se datoreaza dezvoltarii constante, realizate de reprezentantii nisei. Cum alegerea unui astfel de sistem se realizeaza cu ajutorul unor profesionisti este recomandata cercetarea si gasirea celor mai fiabile modele disponibile in magazinul online SemineeExpert.ro.

Scopul acestora este de a pastra caldura cat mai mult timp, in functie de masa de combustibil consumata pe tot parcursul unei zile. Aspectul estetic al acestora se inglobeaza perfect cu partea functionala, reusindu-se astfel proiectarea unui sistem de caldura trainic.

Compania Seminee Expert este formata din specialisti in proiectarea, distribuirea si montarea sistemelor de incalzire alocate spatiilor interioare private. Acestia au reusit in timpul experientei acumulate in peste 8 ani de zile sa ofere incredere clientilor prin intermediul serviciilor si semineelor comercializate.

Standarde inalte si misiuni indeplinite cu succes – Clienti multumiti si multa caldura

Dar care sunt avantajele unei sobe pe lemn?

Materialele principale din care se confectioneaza sobele sunt rezistente, oferind o perioada lunga de utilizare pentru fiecare produs din aceasta gama. In acest sens, se face referire atat la metal cat si la samota. Fiind lucioase, nu necesita elemente sau accesorii aditionale pentru a le imbunatati aspectul modern si rafinat.

Cu ajutorul convectiei si a radiatiei, sobele pe lemn ofera incalzire pe toata suprafata alocata. Dezvoltand astfel o mare putere calorica (cuprinsa intre 2kw si 20 kw), confortul personal va fi imbunatatit.
Cele 2 tipuri de sobe pe lemn facute din otel sau fonta pot fi placate pe partea interioara atat cu samota si termina cat si cu vermiculita (doar in cazul modelelor realizate din otel).

Specificatii de maxima importanta

Pentru protejarea celor dragi este indicat ca materialele inflamabile sa fie amplasate la o distanta optima pentru a nu exista riscul unor accidente nedorite. Din aceste considerente este importanta pozitionarea sobei intr-un loc ferit de riscuri.

Lemnele sunt un combustibil important care asigura un grad ridicat de incalzire in casa chiar si pe timp de iarna. Orice sezon estival geros este mai bland, lumina imprastiata de foc reusind sa aduca liniste in spatiul interior.
Intretinerea sobei cu lemne este facila pentru oamenii care nu pot aloca timp acestui procedeu. Este recomandata curatarea acesteia doar in momentul in care carcasa si interiorul a inceput sa se raceasca.

Contact

Pentru a se putea alege modelul potrivit de soba, Seminee Expert sta la dispozitia clientilor romani, ajutandu-i sa produca un design celui mai fiabil model.
Pentru mai multe informatii accesati aici sau contactati consultantii Seminee Expert la numarul de telefon:
+4021 659 65 19.