Unde gasim cazare de 4 si 5 stele in Bucovina

Detalii

CategoriiTurism
TaguriBucovina, cazare, pensiune, Suceava
Ultima actualizareMarti 16 mai 2017
Vizualizari1034

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cand te afli in regiunea Bucovinei, poti sa te bucuri pe indelete de unul dintre cele mai frumoase si mai vechi orase din partea de nord-esta Romaniei: Suceava, mandra capitala a judetului cu acelasi nume. Potentialul turistic al orasului Suceava, precum si cel al intregii regiuni poate face obiectul unui sejur chiar mai extins.

Daca dupa o zi de vacanta activa apreciezi confortul si relaxarea totala pe care le pot oferi o camera de 4 stele, atunci Pensiunea Villa Alice din Suceava este locul ideal pentru care sa optezi fara nicio ezitare. Prin amplasarea sa ultracentrala, dar ferita de tumultul orasului prin faptul ca se afla pozitionata langa cunoscutul parc Simion Florea Marian, Villa Alice intruneste toate calitatile unei locatii de exceptie.

Datorita apropierii sale de sediile principalelor institutii municipale sau judetene, Villa Alice poate gazdui cu succes orice tip de intalniri de afaceri sau evenimente culturale, indiferent de gradul de protocol. In sprijinul acestei afirmatii trebuie sa mentionam faptul ca Villa Alice dispune de parcare proprie, inchisa si supravegheata video non-stop, precum si de o sala de conferinte.

Eleganta si rafinamentul designului interior de care se bucura Villa Alice merita prezentat in detaliu. Astfel, camerele si apartamentele de 4 stele de tip Belvedere sunt mobilate cu piese din lemn alb masiv, executate special pentru fiecare camera. Mobilierul reproduce stilul francez, tip Ludovic al XV-lea. Confortul este definit de lenjerie de cea mai buna calitate, iar saltelele si pernele au caracteristici ergonomice si antialergice. Decoratiunile interioare sunt reprezentate de tablouri originale.

Cartea de vizita a pensiunii Villa Alice este completata de un element unic, o premiera pentru standardul de confort al unitatilor de cazare din Bucovina si anume include camere cu bai clasificate cu 5 stele. La acest nivel de confort, o camera de 5 stele este dotata cu TV Full HD cu diagonala de 152 cm, cu computer cu webcam pentru teleconferinte gratuite prin Skype, Bluray player, seif electronic, sistem de control al luminii prin telecomanda. Tot la nivel de 5 stele a fost conceputa si baia extrem de spatioasa, dotata cu cada pentru hidromasaj si jacuzzi, alaturi de care se afla cabina de dus cu panou de hidromasaj si sauna controlata prin touch-screen.

Nivelul de exceptie al camerelor de 5 stele din pensiunea Villa Alice este oferit celor care opteaza pentru serviciile acestei pensiuni la preturi minime in extrasezon de numai 54 euro. Sa mai adaugam ca Villa Alice dispune printre alte facilitati si de o sala de fitness, o sauna si de un cabinet medical asistat la orice ora de un medic primar.

Sa mai trecem inca o data in revista cateva puncte de interes turistic ale zonei, pentru vizitarea carora ne putem bucura de cazarea la standarde inalte oferita de pensiunea Villa Alice. Incepand cu vizitarea Cetatii de Scaun a Sucevei complet restaurata, precum si a altor obiective istorice din epoca medievala, circuitul turistic poate continua la faimoasele manastiri din nordul Moldovei. Avem in vedere impresionanta ctitorie a Manastirii Putna, dar si bijuteriile arhitectonice reprezentate de manastirile pictate la exterior precum Sucevita, Moldovita, Voronet si Humor sau cele din tinutul Neamtului respectiv Agapia, Varatec si Manastirea Neamtului.

https://www.villaalice.ro/galerie.php