Cum să înlocuiești display-ul unui laptop și cât te costă?

Cum să înlocuiești display-ul unui laptop și cât te costă?

Detalii

CategoriiIT
Tagurilaptop, reparatii laptop
Ultima actualizareMarti 23 august 2022
Vizualizari91

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ești supărat că ți s-a spart display-ul de la laptop? Acesta este, fără îndoială, una dintre părțile importante ale dispozitivului, deoarece este ceea ce îți permite să efectuezi toate sarcinile. În cazul unei probleme cu display-ul, cea mai fezabilă soluție este înlocuirea acestuia. Laptopul a devenit un instrument de lucru esențial și tocmai din acest motiv este urgent să îl repari în cazul unei probleme. Cu un display laptop de la OnLaptop, poți rezolva rapid și ușor problema și poți continua să utilizezi laptopul.

Cât te costă să schimbi display-ul unui laptop?

Un display de laptop spart, crăpat sau stricat nu poate fi reparat. Mai mult, poate constitui un pericol real pentru tine dacă particulele de sticlă scapă de pe ecran. Cea mai simplă și sigură soluție este să îți schimbi display-ul deteriorat în service-ul nostru. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cunoști modelul tău de laptop și să găsești referința pentru ecran pe site-ul nostru. Dacă nu îl cunoști, atunci poți demonta singur panoul și să ne trimiți o fotografie a spatelui cu etichetele vizibile clar, pentru a identifica modelul necesar.

Pentru a ne asigura ca achizitionezi display-ul potrivit pentru nevoile tale, suntem bucuroși să te ajutăm în identificarea exactă, îți punem la dispoziție o echipă de tehnicieni care să te ajute oricând ai nevoie. Nu există altă soluție pentru un laptop cu ecran spart. Costul unui display de laptop variază în funcție de performanță și dimensiunea acestuia. În majoritatea cazurilor, un display laptop costă între 300 și 600 lei. La OnLaptop poți găsi peste 20 000 de modele 100% compatibile cu laptop-ul tău, totul depinde de ce ai nevoie.

Când ar trebui să alegi să înlocuiești ecranul computerului?

Mai multe motive te pot determina să îți schimbi display-ul. Dacă laptopul tău suferă un șoc violent și ecranul este spart sau crăpat, trebuie neapărat să te gândești să îl înlocuiești cu un dispaly laptop de la OnLaptop. Indiferent de marca computerului tău, poți înlocui display-ul. În ceea ce privește înlocuirea ecranului, aceasta se bazează în principal pe schimbarea panoului LCD. Există mai multe tutoriale care te pot ajuta cu această operațiune, permițându-ți în același timp să faci mici economii daca vrei să îl schimbi singur. Astfel, trebuie să urmezi cu scrupulozitate toți pașii pentru a obține un rezultat satisfăcător. În plus, tehnicienii de la OnLaptop sprijină și ajută pe toți cei care se află într-o astfel de situație. Trebuie spus că înlocuirea ecranului său depinde și de calitatea acestuia.

Serviciu de calitate


Toate display-urile disponibile de la OnLaptop sunt de bună calitate, mai ales că sunt testate cu mult înainte de expediere. Este o modalitate de a construi încrederea utilizatorilor. Plăcile LED sunt mult mai apreciate pentru performanțele lor. Vin în ambalaje robuste pentru livrare fără riscuri. În loc să cumperi un laptop nou, poți pur și simplu să îți schimbi display-ul și să te bucuri de toate funcțiile laptopului. Această opțiune este mai avantajoasă prin faptul că îți permite să obțini economii semnificative, ținând cont ca nu costă atât de mult un display de pe OnLaptop.