Sanatate curata intr-un pahar cu suc de grapefruit

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4633

Voteaza & Distribuie

Descriere

Orice suc de fructe ai alege, nu poti face nici o greseala, pentru ca fiecare fruct are proprietatile sale sanatoase. Totusi, trebuie sa stim care sunt aceste proprietati pentru ca fiecare are diverse influente asupra organismului si a sanatatii. Dintre toate sucurile naturale pe care vi le puteti prepara, cel mai sanatos e sucul de grapefruit roz, pentru e cea mai bogata sursa de nutrienti pe calorie.

Grapefruit nu contine doar vitamina C, care este cunoscuta pentru protectia impotriva racelilor sau a gripei. Nu este doar un nutrient care impiedica o anumita boala, ci mai degraba combinatia de mai multe ingrediente din el se ocupa de asta.

Acest fruct suculent contine acid citric, zaharuri naturale, uleiuri esentiale, cum ar limonenul. Sucul de grapefruit are o cantitate mare de vitamina C, dar si vitaminele A, E, K si complexul B.

La capitolul minerale, din sucul de grapefruit puteti lua cantitati mai mari de calciu, acid folic, fosfor si potasiu. Fitonutrientii din acest fruct voluptos (flavonoide, licopen si glucarat) ajuta in lupta impotriva cancerului si a diferitelor boli.

Alegeti grapefruitul dupa aceleasi criterii ca si portocalele: sa fie elastic la atingere. Daca aveti posibilitatea, alegeti soiul roz sau rosu, care sunt usor mai dulci.

Pastrati grapefruitul la temperatura camerei inainte de a va prepara sucul, pentru a scoate din el ce are mai bun de oferit.

Daca vi se pare ca sucul de grepfruit e prea amar sau acru, amestecati-l cu putina miere sau cu sucul altor fructe dulci.