Cetona de zmeura si beneficiile sale asupra pierderii in greutate

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1436

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acidul nucleic conjugat (ACL/CLA – conjugated nucleic acid) este un acid gras esential bogat in Omega 6 care se gaseste in mod normal in lactate, oua sau carnea rosie, insa practicile curente din industria alimentara au determinat o scadere semnificativa a acestui acid in produsele finale pe care le consumam zi de zi.


Astfel, pastilele pentru slabit cu acid nucleic conjugat sunt un adaos binevenit care compenseaza o carenta fata de aportul obisnuit al generatiilor anterioare, dar in acelasi timp aduce si beneficii majore pentru forma fizica si sanatate in general. Ceea ce diferentiaza cu adevarat capsulele de acid nucleic conjugat (numite gelule) de alte pastile pentru slabit este abilitatea lor de a creste masa musculara concomitent cu scaderea tesutului adipos sau, mai bine zis, de a transforma nedoritul tesut adipos in masa musculara pura. Acesta este un beneficiu real pe termen lung pentru ca o masa musculara mai mare inseamna mai multe calorii consumate in orice fel de actiune, dar chiar si in stare de repaus.


Insa pastilele pentru slabit pe baza de acid nucleic conjugat au o multitudine de alte efecte pozitive: cresc viteza arderilor metabolice si in acelasi timp scad capacitatea organismului de a stoca grasimi, cresc consumul caloric, dar si favorizeaza eliminarea grasimilor pe cale intestinala sau reduc pofta de mancare. De asemenea, din punctul de vedere al beneficiilor pentru starea generala de sanatate a organismului, s-a observat ca gelulele scad nivelul trigliceridelor, precum si al colesterolului nociv, actioneaza in favoarea imbunatatirii sistemului imunitar si a circulatiei, au proprietati antioxidante si anti-cancerigene, ba chiar actioneaza impotriva alergiilor alimentare. Si nu in ultimul rand, aceste pastile de slabit par sa fie foarte eficiente si in ceea ce priveste eliminarea celulitei, iar acest beneficiu nu vine ca o consecinta fireasca chiar pentru orice dieta sau supliment de slabire. Cele mai cunoascute pastile de acest fel sunt cele care contin Cetona De Zmeura precum Raspberry Ketone recomandate de Dr. OZ in emisiunea sa.


Doza recomandata este de 3 capsule/zi, cate una inainte de fiecare masa, cu un pahar cu apa. Aceste pastile de slabit functioneaza cel mai bine in asociere cu o dieta echilibrata, dar nu este necesar un regim alimentar foarte restrictiv, ci doar unul mai sarac in grasimi si carbohidrati ca de obicei. Totusi, pentru cele mai bune rezultate nu va feriti sa va intensificati usor activitatea fizica, mai ales pentru ca va puteti defini musculatura si tonifia mai eficient decat in alte situatii datorita acidului nucleic conjugat si oricum veti avea mai multa energie (o alta consecinta pozitiva a gelulelor).


Sursa articolului www.slabimnatural.ro/